07 / 05 / 2024

ofisler boşalıyor mu

ofisler boşalıyor mu

Kovid-19 salgını ve ekonomideki yavaşlama gayrimenkul sektörünü dönüştürüyor. Bir zamanlar boş yer bulunamayan İstanbul Büyükdere aksı üzerindeki plazalar hızla boşalıyor, bazı AVM’ler lokomotif markalara “çıkma, çalışanların maaşını ödeyelim” teklifinde bulunuyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Kıdem tazminatı kalkıyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Orta Vadeli Program’da (OVP) kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir değişikliğin yapılacağının ilk sinyalleri verilmişti. Yeni bir emeklilik sistemi üzerinde çalışmaların başlanacağına yönelik haberler gelmeye başlarken ''Kıdem tazminatı kalkıyor mu?'' sorusu gündeme taşındı.

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Av. Sanlı Baş kimdir? İngilizce biliyor mu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Av. Sanlı Baş hangi üniversiteden mezun oldu? Sermaye Piyasası Kurulu’nda hangi alanda çalıştı? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor? İşte Av. Sanlı Baş ile ilgili tüm detaylar...

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli'den son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul'un deprem erken uyarı sisteminin çalışmadığını gündeme getirmişti. Peki İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli Rasathanesi, açıklama yaparak sorun bulunmadığını açıkladı.

Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Rehber Öğretmenleri 2023 maaşları belli oldu mu? 

Rehber Öğretmen maaşları, açıklanan asgari ücret zammından sonra merak edilen konular arasına girdi. Yeni asgari ücret 8 bin 500 TL oldu. Peki  “En yüksek,  en düşük rehber öğretmen maaşı ne kadar? Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?” sorularının cevabı haberimizde.

TOGG ön sipariş alıyor mu? TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar?

TOGG ön sipariş konusu gündemde yer alıyor. Vatandaşlar, TOGG’un ön sipariş alıp almadığını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı?

10 Kasım’da kargoların çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki 10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı? İşte detaylar!

ofisler boşalıyor mu Haberi

ofisler boşalıyor mu

Kovid-19 salgını ve ekonomideki yavaşlama gayrimenkul sektörünü dönüştürüyor. Bir zamanlar boş yer bulunamayan İstanbul Büyükdere aksı üzerindeki plazalar hızla boşalıyor, bazı AVM’ler lokomotif markalara “çıkma, çalışanların maaşını ödeyelim” teklifinde bulunuyor.

Bir zamanlar boş ofis bulmanın mümkün olmadığı Büyükdere Caddesi üzerindeki plazalarda şimdilerde derin bir sessizlik var. Sözcü'den Özlem Ermiş Beyhan'ın haberine göre; bu bölgede koronavirüs salgını ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile ticari gayrimenkullerde boşluğun yüzde 35-40 seviyesine ulaştığı, birçok mülk sahibinin kiracısını tutmak için kira almadığı, buna rağmen aidat ücretlerini ödemek istemeyenlerin ofisleri boşalttığı belirtiliyor.

A PLUS'A TALEP YOK

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, ticari gayrimenkulde hareketin sıfırlandığını, sektörün esnafa destek paketine dahil olmaması sebebiyle de büyük bir mağduriyet yaşadıklarını belirtti. Aşa, “İstanbul'da birbiri ardına açılan kafeler bu kapatmalar...