02 / 05 / 2024

ofislerde dizayn

ofislerde dizayn

Ofis alanı bulmakta zorlanılıyor. Aremas Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, en yavaş kiralamanın bu alana hitap eden ofislerde yaşandığını kaydetti.

Statik Dizayn Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statik Dizayn Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Turutoğlu ve Erhan Mollaoğlu ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

B2B Dizayn İnşaat Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B2B Dizayn İnşaat Uygulama Ticaret Limited Şirketi, Barlas Nas tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Deniz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Zonguldak Kozlu yeniden dizayn edildi!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, göreve geldiği günden bugüne Kozluya yeni şeyler kattıklarını ve Kozluyu yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Doğanlar Ofis Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanlar Ofis Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan ve Süleyman Aslan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Kargı Sokak'ta kuruldu.

FK Dizayn İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FK Dizayn İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferid Kaya ve Sezen Akdeniz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi'nde kuruldu.

Prodea Dizayn Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Prodea Dizayn Yapı Anonim Şirketi, Gözde Türkmen Esmer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gökhan Türkmen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Safa Dizayn Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Safa Dizayn Dekorasyon Limited Şirketi, Sadık Şahbaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi, Sarı Zeybek Sokak 'ta kuruldu.

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Bayram Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak Şen 'de kuruldu.

Optimum Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Optimum Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İdris Güney Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Refik Bardo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Şemsitap Sokak, Tırnakçı Han'da kuruldu.

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haldun Türkoğlu, Mustafa Özbağ ve Umut Şeref Civil Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Bağcılar Bölge İdare Mahkemesi binasının dizaynı göz dolduruyor!

Tasarımı ve iç dizaynı ile göz dolduran İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nin Bağcılar Soğuksu’daki yeni yerleşkesi, adeta bir sanat galerisi. Mahkemedeki sanat eserlerini bizzat projelendiren Mahkeme Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz, Habertürk'e konuştu.

ofislerde dizayn Haberi

ofislerde dizayn

Konut sektörü başta olmak üzere, büyük ölçekli gayrimenkul projelerine satış, pazarlama ve proje geliştirme hizmeti sunmak üzere 2010’da kurulan Aremas Gayrimenkul, sadece ofis projelerine hizmet sunmak üzere Temmuz 2013’te de Aremas Commercial’ı hayata geçirdi. Aremas Commercial’ın 2014 yılı içinde İstanbul’da gerçekleşen 239 bin metrekarelik A+ ofis kiralamasının yüzde 14’ü yani 33 bin 300 metrekareye ye denk gelen kısmının kiralama işlemini gerçekleştirdiğini aktaran Aremas Gayrımenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, küçük, orta ve büyük ofisleri karşılaştırdıklarında en yavaş kiralamanın küçük boy kuruluşlara hitap eden ofislerde yaşandığını kaydetti. Büyük olarak kabul edebilen 5 bin metrekare ve üzeri ofis kullanıcılarının genellikle uluslararası boyutta şirketler tarafından tercih edildiğini kaydeden Arslan, “Bu firmaların çoğu hangi bölgede nasıl bir proje istediğini iyi biliyor ve...