05 / 05 / 2024

Ofislerde ergonomi

Ofislerde ergonomi

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofislerde kullanılan mobilyalarda konforun yanı sıra sağlığın da gözetilmesi gerektiğini belirterek, kendi tasarımlarında bu iki unsurun harmanlandığına dikkati çekti.

Ofisler boş kaldı, mülk sahipleri yüksek zamdan caydı!

Konut kiralarında anlaşmazlıklar 2023 yılı içerisinde hayli yaygınlaştı. Davalar artınca Adalet Bakanlığı arabuluculuk sistemini devreye aldı. Ancak kiracı kavgaları 2023 yılında kiralık ofislerde görülmedi. Peki neden? İşte detaylar...

Konut fiyatlarını düşürecek hamle! Yeni yöntemle 100 bin yeni konut arzı sağlanabilecek!

Konut ve kira fiyatlarını düşürmek isteyen hükümet çareyi boş ofislerde buldu. Atıl durumdaki boş ofislerin eve dönüştürülmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Emlak sektörü konuyu değerlendirdi...

Şarjlı el süpürgesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Sadece evlerde değil, araç ve ofislerde de çok kullanılan şarjlı el süpürgesi, pratik olması ve hafifliğiyle öne çıkıyor. Döküleni saçılanı temizlemenin en hızlı yolu ondan geçiyor. Peki, Bosch şarjlı el süpürgesi ne kadar? İşte detaylar...

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

PEUGEOT Partner Van’ın güncel fiyatı ne kadar? Peugeot Partner Van 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Peugeot Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yeni bir sürüş deneyimi sunuyor. İşte, Partner Van’ın 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Salgın sonrası ofislerde dönüşüm hızlandı!

Koronavirüs salgını ile birlikte çalışma koşullarındaki trendler değişti. Kovid-19 salgınıyla iş hayatındaki yeniliklerden biri de şartlara göre hem ofisten hem de evden çalışılan “hibrit çalışma modeli” oldu.

Ofislerde tesis yönetimi önem kazanıyor!

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

Ofislerde dönüşüm hız kesmiyor!

Yeni açılan şirketlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Pandemi ile birlikte devam eden belirsizlik nedeniyle ofislerde değişim yaşanmaya devam ediyor. 

Ofislerde kriterler baştan yazılıyor!

Kovid-19 salgını dünya genelindeki çalışma hayatının yapılarını da etkiliyor. Farklı konumlarda daha çok şirketin bulunduğu plazalarla daha az kişinin çalıştığı küçük ofisler ya da esnek ofislere rağbet arttı.

Salgın sonrası geniş ofisler trend oldu! 

Koronavirüs salgını ile birlikte çalışma koşulları bir hayli değişti. Sosyal mesafenin önem kazandığı bu günlerde iş arkadaşlarıyla yakın çalışmak istemeyen ofis çalışanları daha geniş ofislerde çalışmayı tercih ediyor. 

Normalleşme sonrası ofisler ne olacak?

Koronavirüs salgını ile birlikte çalışma sisteminin değişmesi ile ofislerde yaşam durdu. Normalleşmenin başladığı bu günlerde beyaz yakalılar ofislere dönüp dönmeyeceğini merak ediyor. 

Merkez Ankara'dan 96 ay vade fırsatı!

Emlak Konut GYO projeleri arasında 2020'nin şampiyonu olan Merkez Ankara'da 0,99 oranla banka kredisi olmadan, konutlarda 60 ay, ofislerde 96 ay vade fırsatı sunuluyor.

Ofislerde ergonomi Haberi

Ofislerde ergonomi

İş hayatında yoğun tempoya şahit olan ofislerde, verimli çalışma ortamı sağlamanın yolu sağlıklı ofis mobilyalarından geçiyor.


Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofislerde kullanılan mobilyalarda konforun yanı sıra sağlığın da gözetilmesi gerektiğini belirterek, kendi tasarımlarında bu iki unsurun harmanlandığına dikkati çekti.


Tekin, özellikle verimli çalışma ortamı sağlama konusunda ofis mobilya seçiminin önemine işaret ederek, şunları söyledi:


"Geçmiş yıllara göre ofis mobilya tasarımlarında sağlık açısından büyük gelişmeler kaydedildi. Eskiden tasarım daha ön plandaydı. Günümüzde ise, tasarımın yanında üretilen mobilyanın vücudu ne ölçüde sardığı, iskelet yapısına zarar vermemesi, yormaması, aksine yorgunluğu alması, terlemeyi önlemesi gibi sağlık açısından etkileri de sorgulanıyor. Bu aşamada mobilyanın tüm parçaları önemli. Ancak en önemlisi sandalye. Tam ergonomik, lüks otomobil konforunu aratmayan, dinlendirici özelliklere sahip ofis koltukları çok...