23 / 07 / 2024

ofislerin fiziksel şartları

ofislerin fiziksel şartları

Türkiye'nin yerli sermaye ile kurulu en büyük araştırma şirketlerinden Akademetre'nin gerçekleştirdiği ofis pazarı araştırması, firma sahiplerinin ve ofis çalışanlarının ofisleri hakkındaki görüş, beklenti ve ihtiyaçlarını ortaya koyuyor.

İstanbul Kartal'da yeni hizmet binaları oluşturuluyor!

Kartal Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan okullarda, öğrencilerin daha nitelikli bir ortamda eğitim alabilecekleri fiziksel şartları sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

İzmir Atatürk Stadı yenilenecek!

Tuğrul Yemişçi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Altınordu-F.Bahçe maçı sonrası kötü zemini ve fiziksel şartları yüzünden eleştirilen olimpik stadı yenileme çalışmalarını 2015 bütçesine aldığını ifade etti

KEY ödemeleri şartları!

Konut Edindirme Yardımları, memur ve işçiler ile bunların memurlarına verilen, konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, KEY ödemeleri şartları nelerdir? İşte KEY ödeme şartları..

Tarlada ifraz şartları nelerdir?

Tarlalar hakkında yasal esaslara, 15 Mayıs 2014 tarihinde yapılan bir düzenleme ile değişiklikler getirildi. Peki son düzenlemelere göre tarlada ifraz nasıl yapılır? Tarlada ifraz şartları nelerdir?

Define arama şartları!

Define arama yönetmeliği, 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'nda belirtilen yerler dışında define aramalarında uyulacak esasları belirliyor. Peki yönetmeliğe göre, define arama şartları nelerdir?

Batışehir Residence ödeme şartları

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip olan Batışehir Residence ödeme şartları kapsamında Emlak Konut güvencesiyle yüzde 15 peşinatla yüzde 0,59 faiz oranıyla firma bünyesinde 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Köy yerleşik alanlarında ifraz şartları!

İfraz işlemi ile, arsa birden fazla parsele bölünebiliyor. Ancak söz konusu işlemin şartları, planlı ve plansız alanlarda farklılık gösteriyor. Peki, köy yerleşik alanlarında ifraz şartları nelerdir?

Tapuda ifraz şartları!

Taşınmaz bir malın birden fazla parsele bölünmesi ve tapu kütüğüne bu şekilde kaydedilmesi işlemine tapuda ifraz işlemi deniyor. Tapuda ifraz işleminin bazı şartları bulunuyor. İşte, tapuda ifraz şartları!

Pazar yeri kiralama şartları!

Pazar yerlerinde adına satış yeri tahsis edilmiş olan pazarcı ve üreticileri, tahsis sahibi olarak nitelendiriliyor. Peki, satış yeri tahsis edilecek pazarcılarda aranan özellikler nelerdir? İşte pazar yeri kiralama şartları...

TOKİ yoksul evleri şartları!

Hayata geçirilen TOKİ konut projelerinin başvuru ve ödeme koşulları yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına gelir grubuna göre değişiyor. Peki TOKİ yoksul evleri şartları nelerdir? İşte TOKİ yoksul evleri...

Tapu memuru olma şartları!

Tapu memuru olma şartları, tapu ve kadastro dairesindeki iş pozisyonuna göre değişkenlik gösteriyor. Tapu memuru olma şartları, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yönetmeliklerde açıklanıyor...

Konut kredisi alma şartları!

Bankalar, konut kredisi ile uzun vadede düşük faizli bir şekilde ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Bankaların kredi koşulları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki konut kredisi alma şartları nelerdir?

Arsa kredisi şartları 2014!

Taşınmaz sahibi olmak isteyen kimselere bankalar, uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredi paketleri arsa kredileri de bulunuyor. Peki arsa kredisi şartları 2014 nelerdir?

ofislerin fiziksel şartları Haberi

ofislerin fiziksel şartları

Türkiye'nin yerli sermaye ile kurulu en büyük araştırma şirketlerinden Akademetre, önümüzdeki iki yıl içinde ofis satın alma kararı taşıyan işyeri sahipleri ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirerek ofis dünyasında yaşanan gelişmeleri gözler önüne serdi.


Araştırmaya göre üç milyon metrekareyi aşan ofis pazarında değişim devam ediyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörünün gelişmesiyle, ofis kullanımı için özel ticari projeler üretilmeye başlandı. Ofislerin konuttan bozma binalarda varlık göstermeye çalışmasıyla hem çalışanların, hem iş sahiplerinin memnuniyetsizlikleri çeşitli platformlarda ortaya konulmaktaydı. Artık toplantı salonu, fuaye alanları, fitness salonu, dinlenme alanları, mescit, açık ve kapalı otoparklar, güvenlik, vale, lobi ve resepsiyon hizmetlerinin hemen hemen hepsi A sınıfı ofis projelerine girerken, çalışanları düşünen projelerin de talep görmeye başladığı görülüyor.  Gününün büyük bir çoğunluğunu ofislerde geçiren çalışanların, ofisten çıkmalarına pek gerek...