16 / 05 / 2024

ofiste yeni trendler

ofiste yeni trendler

İş yapma biçimimiz sebebiyle yakın zamana kadar bir masaya ve belli saatlere bağımlıydık. Ancak teknolojinin gelişmesiyle çalışanlar daha mobil hale gelirken "hareket temelli" iş yapmaya olanak sağlayan ofisler doğuyor.

Ofis tasarımında son trendler!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL’nin proje yönetimi uzmanları, önümüzdeki bir yıl boyunca ofis tasarımına yön verecek trendleri derledi.

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Konut sektöründe trendler değişti!

Pandemiyle beraber konut sektöründe trendler değişti. Yeni ev arayan kişiler, birçok farklı taleple geliyor. Peki yeni ev alacak kişiler hangi kriterlere dikkat ediyor? İşte ayrıntılar...

Kovid-19'la mimaride hangi trendler başladı?

Koronavirüs salgını ile birlikte binaların insan sağlığı üzerindeki yansımaları tartışılmaya başlandı. Peki mimaride yeni trendler neler? Yeni nesil nasıl bir mimari istiyor? İşte detaylarıyla yeni mimari düşünceleri...

AVM'lerde yeni trend rüzgarları esiyor!

Kovid-19 pandemisi ile beraber alışveriş merkezi (AVM) sektöründe hem yatırımcı hem de perakendeci tarafında zorlu bir sürece girildi. Rekabetin arttığı dünyada mağazaları daha çekici kılabilmek için AVM'lerde yeni trendler hayata geçiriliyor.

Ofiste Her Şey Paylaşımlı çalışma hayatına yeni soluk kazandırıyor! 

Levent’te 2000 metrekare üzerinde hizmet veren Ofiste Her Şey, paylaşımlı ofis alanları, farklı boyutta sergileme alanları, sosyalleşme alanları ve toplantı salonları ile her kullanıcının ihtiyacına karşılık veriyor. 

Konut alana vatandaşlıkta yeni trendler!

Arap ülkelerinin televizyonlarında, Türkiye ile ilgili ilginç reklamlar yayımlanıyor. Reklam filmlerinde markalı konut projeleri gösteriliyor, bu görüntülerin üstüne evler 250 bin USD, Türk vatandaşlığı bedava yazısı düşüyor.

Gayrimenkul satışında kuşaklara göre trendler eğitimi 15-16 Haziran'da!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programlarına "Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi" ile devam ediyor. Eğitim programı, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ofiste yeni trend 'paylaşımlı ofisler'!

Beşiktaş, Levent ve Zincirlikuyu’da metrekaresi 25 dolara ulaşan yüksek ofis kiraları, mobilya, elektrik ve internet gibi aylık sabit masraflar, her ay yeni kurulan binlerce şirketi paylaşımlı ofislere yönlendiriyor...

Sanal Ofisler emlak danışmanlarının yeni gözdesi!

Emlak sektöründe son dönemde yeni trendler dikkat çekiyor. Emlak sektörünün yeni gözdesi sanal ofisler ofis maliyetlerini yüzde 80 oranında aşağı çekiyor.

Ofis sektöründe trendler değişiyor!

Son 10 yılda ciddi bir büyüme gösteren ofis sektöründe trendler değişmeye başladı. Arzın talebin üzerinde artması nedeniyle rekabetin keskinleşmesi inşaatçıları yeni modeller geliştirmeye zorluyor.

Gayrimenkul satışında yeni trendler!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun (GİSP) düzenlediği, “Gayrimenkul Satışında Yeni Trendler” başlıklı yuvarlak masa toplantısı üyelerin, ‘GİSP Genç’ takımının ve gayrimenkul satış sektörününü oyuncularıyla gerçekleştirildi.

ofiste yeni trendler Haberi

ofiste yeni trendler

İş yapma biçimi, yakın zamana kadar bir masaya ve belli saatlere bağımlı olduğunuz bir nitelikteydi. Makinelerin, aletlerin, kabloların ve hepsinin ortasında bir kâğıt kalabalığının arasında iş yapmak zorundaydık ve bunları bir yerden bir yere götürmek neredeyse imkânsızdı; dolayısıyla masaya bağımlı durumdaydık. Ama şimdi teknolojinin gelişmesi, masaüstü bilgisayarların dizüstü bilgisayarlara, hatta akıllı cihazlara çok hızlı bir biçimde dönüşmesi ve kablosuz sistemlerin yaygınlaşması ile mobilite imkânına sahibiz; bu da bize "hareket temelli çalışma"ya olanak sağlayan ofisler yaratma imkânı sunuyor. İş yapma biçimi işte burada değişiyor. Masalara ve kablolara bağlı olmadığımızdan çok çeşitli mekânlar ve buralarda çok farklı çalışma biçimleri yaratabiliyoruz. İnsan doğasında sekiz saat boyunca aynı koltukta oturup çalışmak yok. Bu ne ergonomi açısından, ne de psikoloji açısından doğru... Dolayısıyla gün...