05 / 05 / 2024

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Vatandaşın gıda fiyatlarına neden yetişemediği ortaya çıktı! İşte acı gerçeği ortaya koyan o rapor!

Türkiye’de hemen her gün aşırı şekilde artan gıda fiyatları ve bu alanda yaşanan enflasyon çok çarpıcı bir raporla tescillendi. Vatandaşın artık cebini değil, canını yakan gıda fiyatları ile ilgili Dünya Bankası’nın hazırladığı rapor akıl almaz bir gerçeği de gözler önüne serdi.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Kira, altın, giyim, gıda ve doğalgaz fiyatları... Milyonlara şok!

TCMB'nin Fiyat Gelişmeleri Raporu açıklandı. Ekim'de tüketici yıllık enflasyonu enerji ve alkol-tütün-altın hariç tüm alt gruplarda artarken, söz konusu yükselişe en belirgin katkı 1,32 puanla gıda grubunda oldu. İşte ayrıntılar...

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rg Gün Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Gün Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  20  bin TL sermaye bedeli  ile Rohat Gün tarafından kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaş Yankın tarafından kuruldu.

Ata GYO Kayseri'deki gayrimenkulünü TAB Gıda'ya kiraya verdi!

Ata GYO tarafından Kayseri Talas'taki gayrimenkulün 5A nolu bağımsız bölüm için TAB Gıda ile kiralama sözleşmesinin karşılıkı olarak feshedilip, yerine 5A ve 5B nolu bağımsız bölümleri kapsayan yeni bir kira sözleşmesi akdedilmesine karar verildi...

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Haberi

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil


Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü inşaat onarım taahhüt işleri..ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mahallesi Akdeniz Caddesi No:111/D...