05 / 05 / 2024

Ofton inşaar fuar cirosu

Ofton inşaar fuar cirosu

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda Elysium konseptiyle ürettiği projeleriyle yer alan Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini açıkladı.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Paris'teki inşaat fuarı Batimat'a 53 Türk firması katılacak!

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. Fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak...

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Batman'da inşaat fuarı 14-17 Eylül'de düzenlenecek!

Batman'da '1. İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı' yapılacağı bildirildi. 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için hazırlık yapılıyor.

Hatay'da yapı ve inşaat fuarı açıldı!

HATAY'da 1'inci Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bugün açıldı. Hatay yapı ve inşaat fuarı 7 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Ofton inşaar fuar cirosu Haberi

Ofton inşaar fuar cirosu

Elysium Soul Beyoğlu, Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu ve Elysium Serenity Kandilli projeleriyle fuarda yerini alan Ofton İnşaat Bodrum ve İstanbul'daki projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Ofton İnşaat henüz tasarım aşamasında olan Bodrum Yalıkavak projesi için hazırlıklarına devam ediyor. Ön talep süreci devam eden Kavacık projesinin ise Mayıs ayında satışa sunulması hedefleniyor. 


60 ay 0 faiz fırsatı

Gayrimenkul sektörünün en geniş kapsamlı organizasyonlarından Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini alan Ofton İnşaat alıcılarına 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuyor. Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardaki ilgiden memnun olduklarını ve fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini aktardı.


Ofton Kavacık Mayıs'ta satışta!



Web: http://www.ofton.com.tr/

Ezgi...