25 / 05 / 2024

ofton inşaat Ofton Bomonti

ofton inşaat Ofton Bomonti

Kurtuluş'un ilk ve tek site ölçekli projesi Elysium Cool'a başlayan Ofton İnşaat, 2008'de Kasımpaşa ve Bomonti'de proje üretmeye hazırlanıyor.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

Ofton İnşaat'ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Başta inşaat, otomotiv, sağlık olmak üzere birçok farklı sektöre medya iletişimi alanında hizmet veren Banu Ergin PR, Ofton İnşaat’la el sıkıştı.

Ofton İnşaat dört projesini tanıtıyor!

OFTON inşaat gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Ofton İnşaat Elysium Soul projesi satışa çıkıyor!

Türkiye’nin önde gelen inşaat markalarından Ofton İnşaat, sahip olduğu tarihsel ve kültürel birikimiyle İstanbul’un ruhunu yansıtan Dolapdere’de inşa edeceği Elysium Soul Projesi’ni satışa çıkarıyor.

Ofton İnşaat, Elysium Elit Koşuyolu projesi satışa çıkıyor!

Türkiye’nin önde gelen inşaat markalarından Ofton İnşaat, Koşuyolu’nda inşa edeceği Elysium Elit Koşuyolu Projesi’ni satışa çıkarıyor. Ofton İnşaat basın toplantısı 5 Mart 2015 tarihinde Rixos Taksim İstanbul’da düzenlenecek.

Ofton İnşaat'tan yatırımcıyı sanatla buluşturan proje: Elysium Art Şişli!

Ofton inşaat, son beş yıldır geliştirilen A plus otel, işyeri ve konut projeleriyle farklı bir vizyon kazanan, İstanbul'un en merkezi,en gözde semtlerinden biri olan Şişli Bomonti bölgesinde yeni bir projeye imza atıyor.

Elysium Art Şişli Bomonti Ofton İnşaat

Elysium Art Şişli Bomonti Ofton İnşaat projesinde; fitness center, kapalı otopark, 180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar mevcut. Proje, 29 bin 244 metrekare inşaat alanına sahip...

Ofton İnşaat, projeler müdürü ve inşaat teknikerleri arıyor!

Ofton İnşaat İstanbul şantiyelerinde görevlendirmek üzere projeler müdür, elektrik mühendisi, kesin hesap şefi yardımcısı ve inşaat teknikeri arıyor.

Ofton İnşaat Kandilliye 144 konak yaptıracak!

Oftan İnşaat Kandillide 30 dönüm arsa üzerinde 50-60 milyon liralık bir yatırımla 144 konaklık bir proje gerçekleştirecek. Projenin inşaat ve satışına 1,5 yıl içinde başlanacak

Ofton İnşaat'tan konut ve şehir otelciliğinde büyüme kararı!

Rixos Grubu 'nun dönemsel kiralama hizmeti vererek işleteceği Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty projelerinin yatırımcısı olan ve inşaatı üstlenen iş ortağı Ofton İnşaat, lüks konut ve şehir otelciliğinde büyüyecek...

Elysium Residence Taksim'in inşaatına ve satışlara başlandı!

Ofton İnşaat, yapımı devam eden Rixos Taksim Residence 'tan sonra Elysium Residence Taksim projesinin inşaatına başladı. Yeni projedeki yarıya yakın sayıdaki daire şimdiden sahiplerini buldu

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

ofton inşaat Ofton Bomonti Haberi

ofton inşaat Ofton Bomonti

Ant Yapı, Taş Yapı gibi firmaların son zamanlarda el attıkları Bomonti'de başlayacak Elysium Fantastic projesi ile ilgili bilgi veren Ofton İnşaat Sat. ve Paz. Müdürü Ercüment Albayrak, "Babil'in Asma Bahçeleri gibi basamaklı olacak projede 15 katta 337 konut olacak. 1+1 ve 2+1 konutlar brüt 60-90 metrekare arasında olucak" dedi. Albayrak, "Kasımpaşa'da 7 dönümlük bir arazi var, hastane, rezidans veya otel olmasını kararlaştıracağız. Rezidans olursa adı Elysium Pasha olabilir. Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş hattını araştırıyoruz. Dolapdere de firmalar çok bakir bir pazar" dedi. Elysium Cool'a 210 daireden 54'ünün satışına hala devam ediliyor. Projede 1+1'den 5+1'e 62 metrekare daireler 155 bin dolar, 231 metrekare daireler 474 bin dolardan satılıyor. Aralık 2008'den sonra 6 ay içinde...