18 / 05 / 2024

Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar

Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar; yabancıya konut satışlarının konut fiyatlarını nasıl etkileyeceğinden bahsetti...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nejmi Çiçekçi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi!

5 blok şeklinde yükselen Vadi Koru Invest İnşaat projesi 246 daire ve 92 ofisten meydana geliyor. Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar Haberi

Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar
Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar'ın konuşması:


Arkadaşlar çok kötümser konuşuyorlar. Satışçılar hep böyle ağlar sürekli. Ama burada duymak istediklerimiz başka şeyler. Yeni projeler nasıl geliştirilecek herkes onu da biliyor. Çok ucuz proje üretmek arsa maliyetlerinden dolayı mümkün değil. Ben kötümser bakmıyorum. Şehir merkezinde belirli yerlerde oturmayı alışkanlık kazanmış çok ciddi popülasyon var. Ataköy bölgesi... Ekonomik aylık gelirinin yüksek olduğu popülasyonların oturduğu yerlerde bence çok güzel projelere ihtiyaç var ve bunlar satıyor. Satmayanlar tam tersi arada kalanlar. Ya çok ucuz kalıyor ya çok kaliteli satıyor.


İstanbul'un konut satışı asla bitmedi. Çok borçlu var diyoruz. Bunlar konut borçluları. Yatırdığı paranın üstüne primini de koyar daha güzel bir yer alıyor.  Ben potansiyelin daha da devam edeceğini görüyorum. Ama satış pazarlamanın eksiklikleri ne olduğu...