09 / 05 / 2024

Ofton Kavacık satış ofisi

Ofton Kavacık satış ofisi

Projelerinin yer aldığı lokasyonlara konfor ve kaliteyi taşıyan ve yatırımcıya değer kazandıran markalı konutun liderlerinden Ofton, Kavacık’taki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Projenin lansmanı Mayıs ayında yapılacak.

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları!

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Boyalık Çeşme projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi açıldı!

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi 200 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Royal Garden Yakacık satış ofisi!

Royal Garden Yakacık satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık'ta 200 konut yer alıyor...

Ege Yapı Katar'da 10 milyon liralık satış yaptı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Katar'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda 10 milyon liralık satış yaptıklarını söyledi...

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık açılışa hazırlanıyor!

Rezidor'un beşinci oteli Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık, 2017’nin ikinci çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kavacık Maritza Vadi Evleri satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Kavacık'ta yer alan Maritza Vadi Evleri 21 blok şeklinde yükseliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri toplam 250 adet daireden meydana geliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri satılık...

Manisa Kavacık'ta ıslah çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürüttüğü çalışmalardan Kula ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’ndeki işlemler başladı.

Sur Yapı Maltepe Başıbüyük satış fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Başıbüyük Mahallesi'nde inşa edilen Sur Yapı Maltepe projesinde konut satışları bugün başladı. İşte Sur Yapı Maltepe Başıbüyük satış fiyatları 460 bin TL'den başlıyor.

Beykoz Elysium Es Kavacık fiyat listesi!

Beykoz Elysium Es Kavacık fiyat listesi 900 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Beykoz projesi Nisan 2018'de tamamlanacak...

Ofton Elysium Es Kavacık teslim tarihi!

Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen Ofton Elysium Es Kavacık projesinde daire fiyatları 900 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ofton Elysium Es Kavacık teslim tarihi...

Ofton Kavacık satış ofisi Haberi

Ofton Kavacık satış ofisi

Projelerinin yer aldığı lokasyonlara konfor ve kaliteyi taşıyan Ofton, Kavacık’taki yeni projesine start verdi. Ön talep toplamaya başlayan firma, Kavacık’a da Elysium ayrıcalıklarını taşımaya hazırlanıyor.


Kavacık’ın lokasyon değerini Ofton güven ve kalitesiyle güçlendirmeyi hedefleyen Ofton, www.kesisimnoktasi.com adresinden ön taleplerini topladığı projenin lansmanını Mayıs ayında yapacak.


Şehir merkezi, doğa ve iş yaşamının merkezinde yer alan Kavacık’ı “kesişim noktası” olarak tanımlayan firma, daha önceki projelerinde olduğu gibi Kavacık’ta da modern bir yaşam alanı yaratacak.


Ofton, kalitesini daha önceki projelerden tanıyan ve yatırım için aynı güveni arayan müşterileri olmak üzere tüm yatırımcıları ve kendi evlerinde yeni bir yaşama başlamak isteyenleri ön talep döneminin avantajlarından yararlanmaya çağırıyor.


Ofton Kavacık projesi hakkında, internet adresinden başvurunun yanısıra, 444 5 350 no’lu telefondan detaylı bilgi alınabiliyor.



Web: