17 / 05 / 2024

Oga Kurumsal inşaat şirketi nerede

Oga Kurumsal inşaat şirketi nerede

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Cihan Alalmış tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Eral Kurumsal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eral Kurumsal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Alat tarafından kuruldu.

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Akatoğlu ve Hacı Ömer Öztaşkın ortaklığında kuruldu.

Tayan Kurumsal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayan Kurumsal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Tayan tarafından kuruldu.

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Balcı ve Yahya İbrahim Tirit ortaklığında kuruldu. 

Ceylan İnşaat’ın PR ajansı Brandworks oldu!

Dinamik ve deneyimli kadrosunu, sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat’ın kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Nakit kredilerin yüzde 11'i inşaat sektöründe kullanıldı!

TBB'nin verilerine göre Mayıs 2016 itibarıyla nakit kredilerin yüzde 77'sini kurumsal krediler oluşturdu. Sektörel bazda, kurumsal nakit krediler içinde inşaat sektörünün payı yüzde 11 oldu.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin inşaatı 2018'de başlayacak!

Akkuyu Nükleer AŞ'nin Hukuki ve Kurumsal İlişkiler Direktörü İlya Smirnov, "Rosatom, Akkuyu NGS’de inşaat aşamasının 2018’de başlamasını öngörüyor." dedi.

Konya'da inşaat sektörünü geliştirmek için birlik olunmalı!

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirtti.

Oga Kurumsal inşaat şirketi nerede Haberi

Oga Kurumsal inşaat şirketi nerede


Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Cihan Alalmış tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.


Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Konusu:

a- Yürürlükteki yasal düzenlemeler çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlar ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme raporları hazırlamak. b- Yatırımlarla ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve...