28 / 04 / 2024

Oğlulcan engin nereden yaşıyor

Oğlulcan engin nereden yaşıyor

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'nu çıldırtan altın sorusu: Yatırım için hangi altın, nereden alınmalı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırmaya başladı. Altın yatırımcıları hangi altının nereden alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Ekonomist Tunç Şatıroğlu'na takipçileri tarafından sorulan soru ve gelen yorumlar ekonomisti adeta çileden çıkarttı. İşte o soru ve yorumlar...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

En uygun fiyatlı Arçelik mikrodalga fırını nereden alabiliriz? İşte o liste! 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kullanan herkesin çok memnun kaldığı Arçelik Mikrodalga Fırını en uygun nereden satın alabilirsiniz sizin için araştırdık. En ucuz Arçelik Mikrodalga Fırını hangi adresten alacağınızı sizler için listeledik. Acele edin uygun fiyata mikrodalga almak isteyenler için 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

En ucuz Samsung LED TV nereden alınır? İşte o adresler! 13 Eylül 2022 fiyat listesi..

En sevdiğiniz TV programları ve filmler gerçeğe dönüştüren Samsung LED TV’leri sizin için araştırdık. En uygun Samsung LED TV’leri nereden alınır diye araştırıyorsanız bu haberimiz sizin için. En ucuz Samsung LED TV fiyatlarını listeledik. İşte en uygun Samsung LED TV 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuzhan Engin tarafından kuruldu.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Urun ve Eda Urun ortalığında kuruldu. 

İşte Oğulcan Engin'in yeni evi!

Seda Sayan ve Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in yeni yatırımı Şişli-Esentepe'de bulunan lüks bir rezidans dairesi...

Oğlulcan engin nereden yaşıyor Haberi

Oğlulcan engin nereden yaşıyor

Yaklaşık olarak bir senedir birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin çifti birlikte yaşamaya karar verdi. Milliyet'te yer alan habere göre; ünlü çift Acarkent'te kirası 20 bin TL olan bir ev kiraladı.

Çift kirayı yarı yarıya ödeyeceklerine dair anlaştı.  Diğer yandan geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin, 14 günlük karantina sürecinin ardından ilk kez dışarı çıkmıştı.

 
Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni...