03 / 10 / 2024

öğretmenlere özel kampnaya

öğretmenlere özel kampnaya

İnşaat firmaları yaptıkları projelerde öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler için yapılan kampanyalarda indirimler yüzde 5 ile 15 arasında değişiyor. Dumankaya, Teknik Yapı ve Ağaoğlu projelerinde indirimler yapıyor.

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları, düzenlemiş olduğu özel kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı şekilde öğretmenlere yurt içi uçuşlarda yüzde 20 oranında indirim uygulayacak. İşte detaylar… 

Manzara 7/24'te öğretmenlere özel indirim!

Toplam 120 konuttan Pendik Manzara 7/24 projesinde öğretmenlere özel indirim avantajı sunuluyor. Projede 24 bin lira indirim fırsatı sıralanıyor.

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Antalya’nın tanınmış inşaat şirketlerinden Samut AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak yeni projesi Samut Comfort City’de öğretmenlere özel yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

Çukurova Balkon’da öğretmenlere özel indirim fırsatı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da Öğretmenler Günü’ne özel kampanya düzenledi.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel hayata geçirdiği Mortgage kampanyasıyla, avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim!

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

İnşaat firmalarından öğretmenlere özel kampanya!

İnşaat firmaları yaptıkları projelerde öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler için yapılan kampanyalarda indirimler yüzde 5 ile 15 arasında değişiyor. Dumankaya, Teknik Yapı ve Ağaoğlu projelerinde indirimler yapıyor.

Mebuskent'ten 24 Kasım'a özel kampanya!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen ve tamamlandığında yeni bir yaşam merkezi olacak Mebuskent, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel kampanya düzenledi.

Mebuskent'te öğretmenler gününe özel kampanya!

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesi 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel kampanya düzenlendi. 24 ile 30 Kasım tarihleri arasında ev alan öğretmenlere 127 ekran televizyon hediye ediliyor.

Royal Plus’tan öğretmenlere özel kampanya!

Başkent’te lüks ve konforlu yaşamın yeni merkezlerinden Urankent’te hayata geçirilen Royal Plus Konutları’nda ev sahibi olacak öğretmenler yarıyıl tatili de kazanacak. Royal Plus Konutları'nda öğretmenlere özel kampanya düzenlendi.

Yapı Kredi Mortgage'dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Yapı Kredi Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü öğretmenlere özel hazırladığı konut kredisi kampanyası ile kutluyor. Yapı Kredi Mortgage öğretmenlere özel konut kredisi kampanyasını başlatıyor.

ArenaPark'tan öğretmenlere büyük sürpriz!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 Kasım’da öğretmenlere büyük bir sürpriz hazırladı. Bu özel günde ArenaPark Danışma Noktası'na gelen Trend Card sahibi tüm öğretmenlere anında 100 puan hediye ediliyor.

Garanti Mortgage'dan öğretmenlere özel kredi!

Garanti, Öğretmenler Günü nedeniyle 31 Aralık 'a kadar tüm öğretmenler ve eşleri için avantajlı koşullarla konut kredisi sunacak. Kredi kullananlar 250 lira tutarında bonus kazanacak.

öğretmenlere özel kampnaya Haberi

öğretmenlere özel kampnaya

İnşaat  firmaları yaptıkları projelerde öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler için yapılan kampanyalarda indirimler yüzde 5 ile 15 arasında değişiyor. 


İNDİRİM VE ÖDEME KOLAYLIĞI 

Dumankaya, Teknik Yapı ve Ağaoğlu projelerinde indirimler yapıyor. Sıfır faiz imkânıyla vade sayıları da yükseltiliyor. AYMOR İnşaat'ın Ankara'daki Mebuskent Projesi'nden ev alan öğretmenlere 127 ekran televizyon hediye ediliyor. Yeşilyurt İnşaat Kurtköy'de inşa ettiği Stil İstanbul Diamond projesinde'de öğretmenlere indirim ve ödeme kolaylığı...