05 / 05 / 2024

Oğuzfidan İnşaat nerede

Oğuzfidan İnşaat nerede

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Özel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Ycl Hakkıoğulları İnşaat Nakliyat Elektronik Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ycl Hakkıoğulları İnşaat Nakliyat Elektronik Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Yücel tarafından kuruldu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatlar!

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatları 286 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları Nisan 2018 yılında tamamlanacak...

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Sarı tarafından 300 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Gül ve Selami Gül ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Oğuzfidan İnşaat nerede Haberi

Oğuzfidan İnşaat nerede

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Özel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.


Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.ısı, ses veya titreşim yalıtımı ile diğer inşaat tesisatı işleri (mantolama ve vakumlu temizleme sistemlerinin kurulumu dahil)   b.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...