02 / 05 / 2024

Oğuzhan Ergön

Oğuzhan Ergön

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aynı evde mi yaşıyor?

Oyuncu Demet Özdemir, bir süredir beraber olduğu Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadığı iddialarını yanıtladı. 

Oğuzhan Gedik Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Oğuzhan Gedik Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gedik tarafından kuruldu.

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç taşındı!

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç çifti, Bebek’te buylunan evlerinin kapısının önünde hayranlarının beklemesinden rahatsız oldukları için taşındı.

Kamil Saraçoğlu'ndan Ergün Turan'a ziyaret!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Toplu Konut İdadesi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Kente emekliler için yaptırılacak olan konutlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Ergün Turan Trabzon kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

Trabzon’da yapılan yatırımları incelemek için Trabzon’a gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapılan kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Bitlis Oğuzhan Bulut Erkek Yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bitlis’in Mutki ilçesi eski kaymakamı olan ve geçirdiği trafik kazasında hayatının kaybeden Oğuzhan Bulut’un ismi yapımı devam eden erkek öğrenci yurduna verildi. Peki Bitlis Oğuzhan Bulut erkek yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Mehmet Ergün Turan: Konut sektöründe S.O.S yok!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 1-2 ay önce yaptıkları taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirtti..

Mehmet Ergün Turan: 281 bin konut planlamamız var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi 'nin 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Turan Yunuseli'nde yapılacak konutların gurur kaynağı olacağını belirtti.

Cengiz Ergün Manisa imar planı çalışmalarını inceledi!

Öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Oğuzhan Ergön Haberi

Oğuzhan Ergön

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTOMOTİV a.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b.Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c.Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d.Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara,...