15 / 05 / 2024

Oğuzhan Gürsoy

Oğuzhan Gürsoy

Oğuzhan Gürsoy Grubun Başkan Yardımcılığına getirilirken, Hasan Pehlivan VitrA Karo Genel Müdürü oldu.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Son dakika! Fındıkta 2 milyar dolardan fazla ihracat geliri hedefleniyor!

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz Gürsoy yaptığı açıklamada hedeflerinin 280 bin ton fındık ihraç etmek olduğunu ve 2 milyar dolardan fazla ihracat geliri hedeflendiğini söyledi.

Fındıkta ihracat hedefi 275 ile 280 bin ton oldu!

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz Gürsoy, 1 Eylül-17 Eylül tarihlerinde 11 bin 114 ton iç fındık ihracatı gerçekleştirildiğini söyleyerek, “2023-2024 ihracat sezonunda 275 ile 280 bin ton bandında iç fındık ihracat hedefliyoruz”

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Dekovilla İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekovilla İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gümüşkaya tarafından kuruldu.

22 TL'yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!

Euro/TL bugün 22,27 seviyesine gelerek ilk kez 22 TL'yi geçti. Peki euro yükselmeye devam edecek mi? 22 TL'yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güngör ve Rahmi Dilek ortaklığında kuruldu.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Doların 2 hafta sonra geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki 2 haftada yükseleceği rakamı açıkladı. Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek. Borçlu olanların kapatma adımı atmalarını öneren Geçer, dolar yatırımının bu dönemde uygun olabileceğini vurguladı. Doların geleceği hakkında meraklı olanlar için kritik b

Depremden kaçanlar akın akın o şehre göçtü, belediye başkanı yardım çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından bölgeden büyük bir göç dalgası başladı. Büyük afetin ardından yaşadıkları kenti terk edenlerin büyük bölümü ise o şehre adeta akın etti.

Doları olanlara şok! Doların düşeceği rakam resmen açıklandı! O rakamı gören inanamadı!

Sık sık dolar kurunun düşeceği ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan ekonomist Necmettin Batırel, son tahminiyle yine dudakları uçuklattı. Necmettin Batırel, doların kaç liraya düşeceğini açıkladı. Peki dolar kaç lira olacak? İşte milyonları şok eden o rakam...

Oğuzhan Gürsoy Haberi

Oğuzhan Gürsoy

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nda, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere iki üst düzey atama yapıldı. Operasyon Başkan Yardımcılığı’na atanan Oğuzhan Gürsoy, üretim ve tedarik zinciri faaliyetlerinin yönetimini üstlenirken, Grubun İş Geliştirme Direktörlüğünü yürüten Hasan Pehlivan ise VitrA Karo’nun Genel Müdürlüğü’ne getirildi.


Kariyerine 1996 yılında Unilever’de başlayan Oğuzhan Gürsoy, kurumun Türkiye fabrikalarında çeşitli görevler üstlendikten sonra, Afrika ve Ortadoğu bölgesindeki fabrikaların dünya standartlarına dönüştürülmesini sağladı. 2011-2012 döneminde Unilever’in Türkiye, İran, İsrail ve Orta Asya operasyonlarında Strateji ve Yetkinlik Gelişimi Direktörü olan Gürsoy, 2012-2014 yılları arasında ise Unilever Türkiye’de ev ve kişisel bakım fabrikalarından sorumlu İşletmeler Direktörü olarak görev yaptı. Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Gürsoy, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’na 2014’te katıldı.


Hasan Pehlivan...