16 / 05 / 2024

Oğuzhan Kara kimdir

Oğuzhan Kara kimdir

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Oğuzhan Kara, iş kazaları karnesi hayli kötü olan Türkiye'de, sorunun yasalarla çözülemeyeceğini söyledi. "Asıl mesele mevzuatın yetersiz olması değil, mevzuatın uygulanmasındaki yetersizlik ve denetim noksanlığıdır" dedi..

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  10bin  TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Şen tarafından kuruldu.

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bilgehan Özbek ve Oğuzhan  Özbek tarafından kuruldu.

Akkoru İnşaat Metal Kimya Elektrik Otonom Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoru İnşaat Metal Kimya Elektrik Otonom Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Oğuzhan Kızılkaya tarafından kuruldu.

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

Kocaeli Müteahhitler Birliği'nden kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş kent genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güleç tarafından kuruldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kuriş tarafından kuruldu.

Oğuzhan Kara kimdir Haberi

Oğuzhan Kara kimdir

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Oğuzhan Kara, iş kazaları karnesi hayli kötü olan Türkiye'de, sorunun yasalarla çözülemeyeceğini söyledi. 


Av.Kara, "Asıl mesele mevzuatın yetersiz olması değil, mevzuatın uygulanmasındaki yetersizlik ve denetim noksanlığıdır" dedi. 

Av.Oğuzhan Kara; yakın tarihte Soma'da meydana gelen maden kazasında 301 madencinin, İstanbul'da yaşanan asansör faciasında ise 10 inşaatçının yaşamını yitirdiğini hatırlattı. Türkiye'de iş kazalarının tamamen çığrından çıktığının altını çizen Av.Kara, "6552 Sayılı Torba Kanunu'na maden işçileri bakımından eklenen düzenlemeler olumlu olsa da sorunun yalnızca mevzuat düzenlemeleriyle çözülmeyeceği bir gerçektir. İş kazalarının önlenmesi konusu mevzuat tedbirlerini zorunlu kıldığı gibi mevzuat dışı tedbirlerin alınmasını ve bunların takip edilmesini ve denetilmesini de zorunlu kılmaktadır. Ülkemizde iş kazaları kanununda asıl sorun mevzuatın yetersiz olması değil mevzuatın uygulanmasındaki yetersizlik ve denetim noksanlığıdır" dedi. 

Toplumsal bilinç...