04 / 05 / 2024

Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç

Özgem Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Koç ve Oğuzhan Koç ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kozyatağı, 19 Mayıs Mahallesi, Sümer Sokak Sümko Sitesi'nde kuruldu.

Ayçiçek yağına büyük indirim: Duyan o markete koşuyor

Ayçiçek yağına o marketten büyük indirim geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı düştü. İşte indirimle alakalı merak edilen tüm ayrıntılar...

5 kilo toz şekere büyük indirim: İndirimi duyan o markete koşuyor

O markette toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuldu. Bu indirim, birçok kişinin o markete ilgi göstermesine neden oldu. Şeker indirimi fırsatını kaçırmamak için hızlı davrananlar büyük tasarruf sağlayacaklar.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Bankaların uygun koşulları oluşturup vatandaşa sunduğu ve neticesinde müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladığı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Garanti bankasının Web sitesi üzerinden 10.000 TL hem de faizsiz verdiğini ilan etmesinin ardından kampanyanın detayları araştırılıyor

Emekli maaşlarını alan apar topar o bankaya koşuyor! Promosyonda zirveyi o banka elde etti!

Bankaların emekli promosyon miktarları hala gündemde yer alıyor. İşte Promosyonda zirveye çıkan o banka. İşte detaylar!

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Oğuzhan Koç tarafından kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Uba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uba Desıgn Mimarlık Limited Kadıköy’de 50  bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çolak tarafından kuruldu.

İstanbullu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbullu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Acar tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış neden durdurulamıyor?

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Keleş, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarına değinen Keleş, uygun fiyatlı konuta erişiminin imkânsız hale gelmesini tartıştıklarını belirtti...

Metapan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metapan Yapı Limited Şirketi Ümraniye’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Şahin, Oğuzhan Yıldırım, Yavuz Çakmak tarafından kuruldu.

Oğuzhan Koç Haberi

Oğuzhan Koç

Özgem Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Koç ve Oğuzhan Koç ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kozyatağı, 19 Mayıs Mahallesi, Sümer Sokak Sümko Sitesi'nde kuruldu. 


Özgem Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Her türlü bina inşa etmek ve ettirmek,taahhütlerde bulunarak kat karşılığı sözleşmelerini akdetmek. 2- Her türlü inşaat malzemeleri alımı satımı ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. 3- Kazı ve altyapı işlerini yapmak ve yaptırmak.Bunlar ile ilgili ihalelere iştirak etmek devir almak ve devretmek. 4- Resmi ve özel kuruluşlarda eksiltme ve arttırma usulü ve diğer her türlü ihaleye iştirak etmek. 5- Resmi ve özel kuruluşlarda toplu ve münferit binaların her türlü plan ve proje yapımı ve...