22 / 05 / 2024

ÖİB arsa ihaleleri 2014

ÖİB arsa ihaleleri 2014

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Antalya Alanya'ya bağlı Kargıcak'ta 58 bin 180 metrekarelik arsa 6 milyon 830 bin TL ile en yüksek teklifi veren Santek Sağlık Turizm'in oldu...

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede imarlı 9 arsa satacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan 9 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı üç arsa satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı imarlı üç arsa satacak. Söz konusu satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

İstanbul’dan kaçışa EYT göçü de eklendi, o bölgede arsa bulmak mucize oldu!

Kahramanmaraş merkezli felaketin ardından 7 büyüklüğünün üzerinde bir depremin beklendiği İstanbul’dan kaçışa bu kez de EYT göçü eklendi. Megakentten kaçanların çoğunun adresi olan bu bölgede fiyatlar adeta uçarken artık arsa bulmak mucize oldu.

Arsaya yönelim arttı! O bölgede arsa talebine yetişilmiyor!

İstanbul’da olması beklenilen deprem vatandaşları bir hayli tedirgin ediyor. İstanbullu vatandaşlar, o bölgeden akın akın arsa bakmaya başladı. İşte detaylar!

Belediyeden büyük fırsat: Konut imarlı 10 arsa satacak!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı.

ÖİB arsa ihaleleri 2014 Haberi

ÖİB arsa ihaleleri 2014

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :  15/12/2014


Karar No    :  2014/125


Konu           :  Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Antalya/Alanya/Kargıcak/Ketirköy


                        Mevkii, 272 ada, 32 Parsel No.lu taşınmazın satışı.


Özelleştirme Yüksek Kurulunca;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 1/10/2014 tarih, 6871 sayılı yazısına istinaden;


1. Kurulumuzun 4/10/2013 tarih, 2013/167 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Maliye Hazinesi (Hazine) adına kayıtlı Antalya ili, Alanya ilçesi, Kargıcak Mahallesi, Ketirköy mevkii, 272 ada, 32 numaralı parselde bulunan 58.180,50 m2 yüzölçümlü taşınmazın “satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca;


Hazine adına kayıtlı Antalya ili, Alanya ilçesi, Kargıcak Mahallesi, Ketirköy...