27 / 05 / 2024

ÖİB Bolu merkez satılık arsa

ÖİB Bolu merkez satılık arsa

Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından Bolu Merkez'deki Tabaklar Mahallesi'ndeki toplam 19 bin 610 metrekare büyüklüğündeki parseller satıldı..

Emtia piyasasında sert dalgalanmalar!

Emtia piyasası, sert dalgalanmaların meydana geldiği bir haftayı geride bıraktı. Merkez bankalarının açıkladığı faiz kararları ile belli olan makro ekonomik verilerinden sonra emtia piyasasında karışık bir seyir izlendi. İşte detaylar...

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

İçişleri Bakanlığı 28 ilde rekor sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 15 Nisan!

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 28 ilde 335 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Adaylarda aranan koşullar ve kadro bilgisi de belli oldu. Peki, başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte ilana ilişkin tüm merak edilenler...

Merkez Bankası rezervlerinde sert düşüş! Hem döviz hem altın rezervleri eridi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri bir önceki haftaya göre 3,99 milyar dolar azaldı. Böylece Merkez Bankası'nın rezervlerinde Mayıs 2022'den bu yana en sert gerileme yaşanmış oldu.

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro tam anlamıyla böyle olacak! Cebinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi euro ne olur? sorusunun yanıtını araştırırken Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro tam anlamıyla böyle olacak! Cebinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Avrupa Merkez Bankası başkanları resmen açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro 8 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası başkanları 50 baz puan artırımının ardından bile daha fazla faiz artışının geleceğini resmen açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro böyle olacak.

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın

Piyasalarda bugün, Avrupa Merkez Bankası konuşmaları takip edilecek. ECB yetkililerinden şimdiden açıklamalar gelmeye başlarken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın...

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası ilk faiz kararını 2 Şubat 2023 tarihinde açıklayacak. Analistlerden tahinler gelmeye başlarken euronun 10 gün sonra nasıl olacağı resmen açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro 10 gün sonra böyle olacak!

Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Geçen hafta rekor kıran euronun ne kadar olacağı merak ediliyor. Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın...

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası 5 Şubat 2023 tarihinde faiz kararını açıklayacak. Analistlerden tahinler gelmeye başlarken euronun 20 gün sonra nasıl olacağı şimdiden belli oldu. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro 20 gün sonra böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun yönü belli oldu! Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel faiz kararları ile ilgili resmen açıklama yaptı. Açıklama sonrası euronun yönü belli oldu. Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Avrupa Merkez Bankası tarihi resmen açıkladı! Euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), euronun yönünü belirleyecek olan kiritik gelişmenin tarihini resmen açıkladı. Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Euro böyle olacak!

ÖİB Bolu merkez satılık arsa Haberi

ÖİB Bolu merkez satılık arsa

Özelleştirme kapsam ve programına alınan Bolu'nun Merkez İlçesi'ne bağlı Tabaklar Mahallesi'ndeki toplam 19 bin 610 metrekare büyüklüğündeki 4 parsel satış yöntemi ile özelleştirildi.

Parseller, özelleştirme ihalesinde 18 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Yaksan Mahrukat Kömür Nakliye Emlak Hayvancılık İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Ltd. Şti. adına satıldı. 

Firmanın sözleşmeyi imzalamaması ve taşınmazı satın almaktan vazgeçmesi halinde 17 milyon 950 bin TL bedelle ikinci teklifi veren Taysan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'ye ihale şartnamesi çerçevesinde satılacak.

Özelleştirme Yüksek Kurulunun 08/01/2018 Tarihli ve 2018/04 Sayılı Kararı için