03 / 05 / 2024

ÖİB Elazığ ve Isparta ihalelerinde teklif verme tarihi uzatıldı

ÖİB Elazığ ve Isparta ihalelerinde teklif verme tarihi uzatıldı

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Elazığ ve Isparta'da Maliye Hazinesi adına kayıtlı parsellerin ihalelerinde son teklif verme tarihi 24 Haziran 2015 tarihine uzatıldı.

Deprem riski olan bölgelerde nüfus yoğunluğu azaltılmalı!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, deprem bölgesi ve deprem riskli yerler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erol, deprem önlemleri kapsamında öncelikle riskli yerlerde nüfusun azaltılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklamalar...

 Mercedes Ekim 2023 fiyat listesi: A, B, C ve E Serisi modelleri ne kadar oldu?

Alman otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, her yıl olduğu gibi Ekim ayında güncel fiyat listesini yayınladı. Bu fiyat güncellemesi, Mercedes'in A, B, C ve E serisi modellerini içeriyor. İşte Mercedes'in Ekim 2023 güncel fiyat listesi ve bazı önemli modellerin fiyatları...

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Fitch’ten Avro Bölgesi ve İngiltere raporu! Resesyona girecek

Fitch, şirketler için daha yüksek faiz giderinin ve aynı zamanda kötüleşen iş koşullarının 2023 yılı ve sonrasında temerrüt oranlarını yükselteceği uyarısında bulunup, Avro Bölgesi ve İngiltere'nin son çeyrek diliminde resesyona girmesinin beklendiğini bildirdi.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'da 10 bin konutun teslimi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Elazığ ve Malatya'da 26, İzmir'de 5 bin konutun çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Elazığ ve Malatya'da 8 bin deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Afet Risk Azaltma 8. Bakanlar Konferansı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2020'de meydana gelen deprem sonrasında Elazığ ve Malatya'da inşa edilen 8 bin deprem konutunun teslim edildiğini dile getirdi. 

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Elazığ ve Malatya'daki konutlar yaz aylarına kadar hak sahiplerine teslim edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yaz aylarına kadar Elazığ'da 20 bin ve Malatya'da 6 bin konutun tamamını, inşallah hak sahiplerine vermiş olacağız" dedi.

ÖİB Elazığ ve Isparta ihalelerinde teklif verme tarihi uzatıldı Haberi

ÖİB Elazığ ve Isparta ihalelerinde teklif verme tarihi uzatıldı

YATIRIMCILARA DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Bilindiği üzere İdare tarafından Maliye Hazinesi adına kayıtlı;

• Isparta ili, Gönen ilçesi, Pazar Mahallesi, 166 ada, 5 numaralı,

• Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sürsürü Mahallesi 4668 ada, 1 numaralı,

• Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sürsürü Mahallesi, 4668 ada, 2 numaralı,

• Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sürsürü Mahallesi, 4667 ada, 1 numaralı,

• Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sürsürü Mahallesi, 4667 ada, 2 numaralı parsellerin,


özelleştirilmesini teminen 27/02/2015 tarihinde itibaren yayımlanan ilanlarla ihaleye çıkılmış ve son teklif verme tarihi 16/04/2015 olarak belirlenmiştir.


Söz konusu taşınmazlara ait “İlan Metni” ve “İhale Şartnamesi”ne istinaden ihaleye ilişkin son teklif verme tarihi 24/06/2015 tarihine kadar uzatılmıştır.


Yapılan değişiklik daha önce bu ihaleye katılmak için “Tanıtım Dokümanı” ve “İhale Şartnamesi” alan yatırımcılara yazılı olarak bildirilecektir.

Teklifler, “Tanıtım Dokümanı” ve “İhale...