16 / 05 / 2024

ÖİB gayrimenkul ihaleleri

ÖİB gayrimenkul ihaleleri

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) adına kayıtlı Erzincan, Sivas, Kahramanmaraş, Muş, Yozgat ve Nevşehir illerinde yer alan bazı taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

Nuri Ersoy: Turizm bölgelerinde altyapı yatırımları başlattık!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ege Bölgesi’ndeki altyapı ihtiyaçlarının tespitini tamamlıyoruz. Bakanlık olarak yıl sonuna kadar tüm bölgelerde ihaleleri tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Üzeyir Başhan ve Taner Ünal ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul: Büyümenin yeni yönü!

“Gayrimenkul: Büyümenin Yeni Yönü” oturumunda gayrimenkul sektörü enine boyuna tartışıldı. Ortaya inovatif çözümlerin artık daha da önem kazandığı fikri çıktı.

Tapu.com 185 bin metrekare büyüklüğünde gayrimenkul sattı!

Tapu.com, yılın ilk çeyreğinde satış hızında yeni bir rekora imza attı. 2017'nin ilk 3 ayında toplam 185 bin metrekare büyüklüğünde gayrimenkul sattı.

Gayrimenkul sertifikası küçük bütçelere yatırım yolu açıyor!

Gayrimenkul projesinin yatırımcı fonlarıyla finanse edilmesini ve yatırımcıların proje sertifikaları nispetinde ortak olmasını sağlayan yeni bir sistem geliyor. Böylece, küçük bütçelerle büyük yatırımın yolu açılıyor...

Gaziantep Büyükşehir'den 47.5 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 15 Temmuz, Umut, Aydınlar, Kızılhisar ve Körkün'de bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 19-20 Nisan'da gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 47 milyon 561 bin 708 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 5 ilçede satılık 18 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak, Yenimahalle, Altındağ, Pursaklar ve Çankaya'da bulunan 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 85 milyon 20 bin 844 TL olarak belirlendi.

Türkiye'de gayrimenkul piyasasının büyüyeceğine inanıyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, gayrimenkul sertifikasının basın toplantısına katıldı. Turan, Türkiye'de gayrimenkul piyasasının büyüyeceğine inanıyoruz dedi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Adil Şahin oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi'nin Adil Şahin olduğu açıklandı.

MGC Legal, gayrimenkul alanında yılın hukuk bürosu seçildi!

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

Erzurum Büyükşehir'den 22.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi Mahallesi'nde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 22 milyon 649 bin 385 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 6 ilçede satılık 26 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ, Yenimahalle, Pursaklar, Etimesgut, Çankaya ve Mamak'ta bulunan 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 9 Şubat'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 136 milyon 875 bin 479 TL olarak belirlendi.

ÖİB gayrimenkul ihaleleri Haberi

ÖİB gayrimenkul ihaleleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bugünkü 31475 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarına göre, TÜRKŞEKER adına kayıtlı, Erzincan ilinin Çayırlı ilçesi, Balıklı Köyü'ndeki 22 bin 300 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindekilerin, "satış" yöntemiyle gerçekleştirilen ihale sonucu, 126 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet İçen’e satışı için karar verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TÜRKŞEKER'e kayıtlı, Erzincan ilinin Tercan ilçesi Mercan Mahallesi'nde yer alan 30 bin metrekare yüzölçümlü taşınmazın ihalesi sonucu 280 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Lütfü Küçük'e, Çadırkaya Mahallesi'nde yer alan 11 bin 255 metrekare ve 17 bin 435 metrekare yüzölçümlü iki adet taşınmaz ve üzerindekilerin de 1 milyon 11 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Abdullah Yıldız'a satılmasına karar verildi.

Yine TÜRKŞEKER'e kayıtlı, Sivas ilinin...