06 / 05 / 2024

ÖİB gayrimenkul yatırımları

ÖİB gayrimenkul yatırımları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, gayrimenkul satışlarına ağırlık vereceğini açıkladı. ÖİB önümüzdeki günlerde enerji sektörü, TP Petrol Dağıtım ve şans oyunları lisansı özelleştirmelerini de gerçekleştireceğini belirtti.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Çin'de gayrimenkul yatırımları yüzde 6.8 arttı!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu'ndan (NBS) yapılan açıklamaya göre; ülke genelinde Ocak-Kasım döneminde gayrimenkul yatırımları yüzde 6,8 arttı. 

AEB Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AEB Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Ali Bülbül tarafından kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 1 milyon 729 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 116 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ÖİB gayrimenkul yatırımları Haberi

ÖİB gayrimenkul yatırımları



Önümüzdeki günlerde enerji sektörü, Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım A.Ş. ve şans oyunları lisansı verilmesi özelleştirmelerini gerçekleştirmeye hazırlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), taşınmaz satışlarına ağırlık verecek. Eylül ayında Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'nin 40 taşınmazı, TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin 27 taşınmazı ve Sümer Holding'in ise bir taşınmazı için son teklifler alınacak. 


Portföyünde irili ufaklı 450 civarında taşınmaz bulunan ÖİB, 50'nin üzerindeki taşınmaza yönelik ihale hazırlık çalışmalarını ise tamamlayacak. Elektrik Üretim A.Ş.'ye (EÜAŞ) ait beş hidroelektrik santralini ve bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirmesini gündemine alan ÖİB. TP Petrol Dağıtım AŞ.'nin özelleştirmesini de gerçekleştirecek. Çamlıca 1 HES'te son teklifleri 19 Ağustos'ta alan, Almus ve Köklüce HES için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 5 Eylül, Menzelet ve Kılavuzlu için 30 Eylül 2016...