15 / 05 / 2024

ÖİB hes ihale

ÖİB hes ihale

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.'ye ait Menzelet ve Kılavuzlu HES'i özelleştiriyor. İhale 15 milyon TL geçici teminat bedeli ile yapılacak.

ÖİB 79'uncu HES'i satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından 78 HES satıldı. Yenice HES ile 79 olması beklenen satış 38 milyar TL gelir sağladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Suudiler Türk şirketlerini ihale dışı bırakıyor!

Türkiye’de konut projelerinin devamlı müşterisi haline gelen Türkiye ile Suudi Arabistan arasında ilişkiler kötüleşti. Suudiler şimdi de Türk şirketlerini ihale dışı bırakıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale çağrısı Aralık'ta yapılacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. Dev proje ile 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Kanal Ankara bütün olarak ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Kanal ankara bütün olarak projelendiriliyor ve bir bütün olarak ihale edilecek." dedi.

Kayseri Büyükşehir'e 14 milyon 675 bin TL'lik ihale geliri!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 12 ayrı arsa için ihale gerçekleştirdi. Büyükşehir ihaleyle satılan dört arsadan toplam 14 milyon 675 bin TL gelir elde edildi.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin yeni ihale tarihi belli oldu!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 30 Kasım'da yeniden ihale yapılacak.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

Kayseri Büyükşehir'den Erciyes için iki ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes'e yaptığı yatırımları sürdürüyor. Erciyes'te yapılacak olan bir dizi çalışma için iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Altıeylül arsası ihale edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül arsasının 30 yıl süre ile sınırlı aynı hak tesisini ihale edecek. Özel proje alanı imarlı arsanın bedeli 42 milyon 405 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 20 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

ÖİB hes ihale Haberi

ÖİB hes ihale

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.'ye ait Menzelet ve Kılavuzlu HES'i özelleştiriyor.  İhale 11 Eylül 2017 günü gerçekleşecek.


İHALE DETAYLARI

İhale Konusu Santraller: Menzelet ve Kılavuzlu HES

Geçici Teminat Tutarı (TL): 15.000.000-(Onbeşmilyon)

İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı Bedeli (TL): 15.000-(Onbeşbin)

Önyeterlilik ve Son Teklif Verme Tarihi: 11/09/2017


1 - Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (“İdare”)’nca, 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde; Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Menzelet ve Kılavuzlu Hidroelektrik Santralleri ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazlar bir bütün halinde (“Menzelet ve Kılavuzlu HES”) “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemi ile özelleştirilecektir.


2 - İhale, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonu’nca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı...