28 / 04 / 2024

ÖİB İstanbul kartal satılık arsa

ÖİB İstanbul kartal satılık arsa

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Şarköy ve İstanbul Kartal'daki gayrimenkullerin  özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihi uzattı..

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

Emlak Konut GYO Kartal ihalesinin 2. oturumu 1 Eylül'de! 

Emlak Konut GYO İstanbul Kartal 12711 Ada 2 Parsel Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturum tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Kartal'da istinat duvarı çöktü!

İstanbul Kartal'da bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi

AC Yapı'dan Kartal'a 100 milyon dolarlık yatırım!

AC Tapı tarafındna hayata geçirilen Moment İstanbul projesi İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'ın merkezinde konumlandırılıyor.  Proje 731 bölüm ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor.

DKY Kartal Evleri'nde 240 ay vade fırsatı!

İstanbul Kartal'da Soğanlık bölgesinde yer alan DKY Kartal Evleri'nde 240 ay vade fırsatı ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Projede daire fiyatları 952 bin 500 TL'den başlıyor...

Kartal IQ Evleri güncel fiyatlar 2017!

İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde Optimum Yatırım tarafından inşa edilen Kartal IQ projesinde, 110 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Kartal IQ Evleri güncel fiyatlar 2017...

Kartal IQ teslim tarihi!

İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde yükselen Kartal IQ Optimum Yatırım projesinde 110 adet daire ve ticari üniteler yer alıyor. İşte Kartal IQ teslim tarihi...

Kartal IQ Residence kimin?

3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kartal IQ Residence projesi İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Kartal IQ Residence kimin?

Kartal Horizon projesinin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kartal'da yer alan Horizon projesinde bulunan 52 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporunu yayınladı.

Kartal kentsel dönüşümde büyük oynuyor!

İstanbul’un yıldızı parlayan bölgesi Kartal, ‘yerinde ve birlikte dönüşüm’ modelleriyle büyük oynuyor. Dev grupların birbirinden farklı projeleriyle yer aldığı Kartal’da irili ufaklı 150 proje devam ediyor. Gayrimenkulde hedef 200 milyar dolarlık hacim.

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat!

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 10 bin 157 metrekare arsa alanına sahip proje Kartal sahil şeridine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 175 bin metrekare konut alanına sahip proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta yükseliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim!

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 98.19 ile 200.87 arasında değişiyor.

ÖİB İstanbul kartal satılık arsa Haberi

ÖİB İstanbul kartal satılık arsa

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Tekirdağ ili, Şarköy ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 16 ada, 3 parselde kayıtlı taşınmazın ve İstanbul ili, Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi 2796 ada, 366 parselde kayıtlı taşınmazın özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar uzatıldı.


SÜRE UZATIM İLANI

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

05.04.2018 tarihli ve 30382 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ve İdaremizce ihale ilanına çıkılan;

Tekirdağ ili, Şarköy ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 16 ada, 3 parselde kayıtlı taşınmazın ve İstanbul ili, Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi 2796 ada, 366 parselde kayıtlı taşınmazın özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihi 10.05.2018 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır.

Teklifler, İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp, 10.05.2018 Perşembe günü, saat 17.00'ye kadar İdare'nin belirtilen adresine elden...