16 / 05 / 2024

öib izmir

öib izmir

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya'daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

ÖİB İzmir Menderes'teki gayrimenkulün imar planını onayladı!

İzmir ili Menderes ilçesinde yer alan 2862 ada, 24 ve 25 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

ÖİB İzmir Aliağa'daki gayrimenkul satışını onayladı!

İzmir Aliağa ilçesi Aliağa mahallesinde yer alan 39 bin 862 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

ÖİB Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor..

ÖİB Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

ÖİB İzmir'deki 4 arsa ve 80 daireyi satacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan karar gereğince İzmir'deki 4 arsa ve 80 daire satış yöntemi ile özelleştirilecek..

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

ÖİB İzmir Bornava gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir Bornova'nın Çamdibi Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

öib izmir Haberi

öib izmir

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın konuyla ilgili açıklamasına göre, özelleştirme kapsam ve programında yer alan Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Yakacık Mahallesi'ndeki 21 bin 734 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi, 54 milyon TL ile Mertbatu Gayrimenkul Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Taşımacılık Kuyumculuk Tekstil Geri Dönüşüm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Hayri Kartal Ortak Girişim Grubu verdi.

Başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesi İncek-İmar Mahallesi'nde 1200 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklifi, 4,1 milyon TL bedelle Özcan Öztürk verdi.

İzmir Çeşme'deki 5 bin 356 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklif, 94 milyon TL bedelle Biroğlu...