29 / 04 / 2024

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler



Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın konuyla ilgili açıklamasına göre, özelleştirme kapsam ve programında yer alan Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Yakacık Mahallesi'ndeki 21 bin 734 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi, 54 milyon TL ile Mertbatu Gayrimenkul Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Taşımacılık Kuyumculuk Tekstil Geri Dönüşüm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Hayri Kartal Ortak Girişim Grubu verdi.

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesi İncek-İmar Mahallesi'nde 1200 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklifi, 4,1 milyon TL bedelle Özcan Öztürk verdi.

İzmir Çeşme'deki 5 bin 356 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklif, 94 milyon TL bedelle Biroğlu İnşaat AŞ. tarafından verildi.

Yine  İzmir  ilinin Çeşme ilçesi Reisdere Mahallesi'nde yer alan 25 bin 596 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 23664/25596 hissesine en yüksek teklifi 208 milyon TL ile Karavil Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ – Hasip Kaya OGG verdi.

ÖİB 5 ildeki 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 12 ay taksit imkanıyla! 

ÖİB  Adana  Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

ÖİB'den 6 ildeki taşınmazın satışına onay!


Geri Dön