19 / 05 / 2024

öib muğla özelleştirme

öib muğla özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Muğla Ortaca'ya bağlı Ekşiliyurt Mahallesi'ndeki 22 gayrimenkulün satışını onayladı..

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Özelleştirme İdaresi, 7 ildeki gayrimenkulleri 48 ay taksitle satıyor! İhalesi 13 Eylül'de!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satış yoluyla özelleştiriyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

ÖİB'den Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı.

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

Muğla'daki taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

Muğla Bodrum'dkai Gökçebel ve Bitez mahallelerindeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

ÖİB'den Muğla Bodrum'daki taşınmazın satışına onay!

Muğla'nın Bodrum ilçesi, Konacık Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışına onay verildi...

ÖİB Muğla'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Muğla ili Yatağan ilçesi Bencik Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

öib muğla özelleştirme Haberi

öib muğla özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Ekşiliyurt Mahallesi'ndeki 22 gayrimenkulün satışını onayladı. Gayrimenkuller toplam 1 milyon 910 bin 200 TL'ye satıldı.

Özelleştirme kapsam ve programına alınan Maliye Hazinesi adına kayıtlı Muğla İli Ortaca İlçesi Ekşiliyurt Mahallesi'ndeki 5 bin 774 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, ihalede 118 bin 900 TL bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet Yörük Ortak Girişim Grubuna satıldı. 

Yine Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Ekşiliyurt Mahallesi'ndeki 6 bin 723 metrekare büyüklükteki taşınmazı satın alan isim  138 bin 200 TL bedelle en yüksek teklifi veren Bayram Yörük Ortak Grişim Grubu oldu.

Aynı mahalledeki bin 847 metrekare büyüklüğüne sahip taşınmaz, 38 bin 700 TL bedelle Bayram Yörük'e, bin 716 TL bedelle Mustafa Ülker Ortak Girişim Grubu'na, 4 bin 776 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz 98 bin...