02 / 05 / 2024

ÖİB Niğde gayrimenkul satışı

ÖİB Niğde gayrimenkul satışı

Niğde ili Merkez ilçesi Sarıköprü Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

ÖİB Niğde'deki gayrimenkul satışını onayladı!

Niğde San Köprü mahallesinde yer alan 1.313 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Sivas, Kayseri ve Niğde bölgesinde tekrar deprem bekleniyor mu? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra artçı depremler olmaya devam etti. Büyük yıkıma neden olan depremlerden sonra Sivas, Kayseri ve Niğde’de de peş peşe depremler oldu. Bu depremler vatandaşları korkuturken tekrar depremin olup olmayacağı ise merak ediliyor.

TOKİ Niğde Aktaş’ta 210 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Aktaş Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Merkez’de 230 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Merkez Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Çin'de gayrimenkul depremi: Fantasia tahvil işlemlerini durdurdu!

Çin'de gayrimenkul sektörü büyük kriz yaşıyor. Evergrande'den sonra Fantasia da tahvillerini ödeyemiyor. Şangay Borsası tedbir olarak Fantasia'nın tahvil işlemlerini durdurma kararı aldı. 

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

ÖİB Niğde gayrimenkul satışı Haberi

ÖİB Niğde gayrimenkul satışı

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı kararı kapsamında yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) kararı kapsamında Niğde Merkez ilçesi Sarıköprü Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı onaylandı.

Karar:

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Niğde ili, Merkez ilçesi, Sarıköprü Merkez Mahallesi, 591 ada, 423 parseldeki 1.696.07 m2 yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları Hakkında kanun hükümleri çerçevesinde  "Satış" yöntemiyle özelleştirilmesini teminen ihale ve ihale şartnamesinde belirtilen husular dikkate alınarak gerçekleştirilen ihalesi sonucunda, iahale komisyonunca verilen;

"Niğde ili, Merkez ilçesi, Sarıköprü Mahallesi, 591 ada 423 parseldeki 1.696.07 m2 yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların özelleştirme ihalesinde 4.000.000(dörtmilyon) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Halil Dişkaya'ya İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Halil Dişkaya'nın sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde teminatın İdare lehine...