05 / 05 / 2024

ÖİB Ordu ihalesi

ÖİB Ordu ihalesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ordu Ünye'nin Kaledere Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin ihalesini iptal etti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 4. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler 4. Etap 1. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek...

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge ihalesi 25 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge projesinin ihalesini 25 Şubat'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 473 Adet Konut , 13 Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 2. Bölge ihalesi 30 Aralık'ta!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 473 Adet Konut , 13 Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi 30 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

ÖİB Ordu ihalesi Haberi

ÖİB Ordu ihalesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ordu Ünye'nin Kaledere Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin ihalesini iptal etti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


ÖİB'den 9 ilde satılık 30 gayrimenkul!


YATIRIMCILARA DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından muhtelif taşınmazların özelleştirilmeleri amacıyla ihale edilecekleri, 08.02.2016 tarihli ve 29618 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla duyurulmuştur.


Bahse konu ilanda son teklif verme tarihi 08.04.2016 olan

- Ordu ili, Ünye ilçesi, Kaledere Mahallesi, 85 ada, 2 parseldeki taşınmazın 5. katındaki 41 no.lu bağımsız bölüm

- Ordu ili, Ünye ilçesi, Kaledere Mahallesi, 85 ada, 2 parseldeki taşınmazın 4. katındaki 33 - 40 no.lu bağımsız bölümler

- Ordu ili, Ünye ilçesi, Kaledere Mahallesi, 85 ada, 2 parseldeki taşınmazın 3. katındaki 25 - 32 no.lu bağımsız bölümler

- Ordu ili, Ünye ilçesi, Kaledere Mahallesi, 85 ada, 2...