27 / 07 / 2024

öib tarsus arsası

öib tarsus arsası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Tarsus arsasına en yüksek teklif Mahmut ERTÜRK-Harun AYNECİ-Hamit DOĞAN OGG tarafından verildi

Vera GYO, ÖİB'in Kartal'daki arsasını 1.6 milyar TL'ye aldı! 

Cumhurbaşkanlığı makamının 8618 sayılı kararı ile Resmi Gazetede yayımlanan karara göre, ÖİB'in Kartal'daki arsasının en yüksek ve avantajlı teklifi veren Vera GYO'ya satılması onaylandı. İşte ayrıntılar...

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Tarsus'ta 18.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tarsus İcra Dairesi, Arıklı Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve arsasını 18 milyon 579 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 31 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

Tarsus'ta 8.8 milyon TL'ye icradan satılık bina ve depo!

Mersin İl, Tarsus İlçesi'nde yer alan idari bina, yemekhane, soğuk hava deposu müştemilatı ve arsası niteliğindeki taşınmaz 8 milyon 888 bin 552, 30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

ÖİB, TTA Gayrimenkul'ün Adıyaman arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul A.Ş'nin Adıyaman Samsat'ta bulunan arsasını özelleştiriyor. Özelleştirme işlemlerinin 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanmasına karar verildi.

Mersin Tarsus'ta taziye evi törenle hizmete açıldı!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde arsası verilen ve işadamı Sıtkı Toprak tarafından yaptırılan Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye Evi törenle hizmete açıldı

ÖİB Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif Özkan Zengin'den geldi.

ÖİB Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı , Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor. İhalee en yüksek teklifi 1 milyon 830 bin TL ile Batman-Grup verdi.

ÖİB Kars Yusufpaşa arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van Edremit Eminpaşa Mahallesi'nde bulunan 4.785,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB Van Eminpaşa arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van Edremit Eminpaşa Mahallesi'nde bulunan 4.785,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB Hatay Reyhanlı arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Hatay Reyhanlı'da bulunan 848,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

öib tarsus arsası Haberi

öib tarsus arsası

T.C. Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı; - Mersin İli, Tarsus İlçesi, Şehitisak Mahallesi, 814 ada, 3 no’lu parselde bulunan 2.445,00 metrekare yüzölçümlü arsanın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi tamamlandı.


11.07.2012 tarihinde yapılan nihai pazarlık görüşmesi sonucunda,

-Mersin İli, Tarsus İlçesi, Şehitisak Mahallesi, 814 ada, 3 no’lu parselde bulunan 2.445,00 metrekare yüzölçümlü arsa için en yüksek teklif 6 milyon 310 bin TL ile Mahmut ERTÜRK-Harun AYNECİ-Hamit DOĞAN OGG tarafından verildi.


Detaylı bilgi için; http://www.oib.gov.tr/


Sinem...