05 / 05 / 2024

Okan Alkan kimdir

Okan Alkan kimdir

İzmir Torbalı'da ev fiyatları günden güne artarken, bu artışın temelinde arsa fiyatlarındaki fahiş yükselişin olduğunu belirtiliyor. Okan Alkan "Günümüzdeki konut alım-satım oranı geçtiğimiz yıllara göre düştü. Fakat referandumdan sonra piyasanın açılmasını bekliyoruz" dedi.

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Luxxo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxxo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Okan Alkan tarafından kuruldu.

Bekir Okan kimdir?

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan kimdir? Bekir Okan nerede doğdu?

İzmir Torbalı'da konut ve arsa fiyatları arttı!

İzmir Torbalı'da ev fiyatları günden güne artarken, bu artışın temelinde arsa fiyatlarındaki fahiş yükselişin olduğunu belirtiliyor. Okan Alkan "Günümüzdeki konut alım-satım oranı geçtiğimiz yıllara göre düştü. Fakat referandumdan sonra piyasanın açılmasını bekliyoruz" dedi.

Amado İnşaat Müteahhitlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amado İnşaat Müteahhitlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yenibosna'da 50 bin TL sermaye ile bugün Okan Alkan ve Serhat Cenk Balçık imzasıyla kuruldu.

Okan Şen kimdir?

1987 yılında Omim Mimarlık'ı kurarak, mimari çalışmalarına burada devam eden aynı zamanda Alanya'da mülk almak ve yatırım yapmak isteyenler için inşaat yapmakta olan Okan Şen kimdir?

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Okan Süha Yıldırım kimdir? Okan Süha Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Reha Metin Alkan kimdir?

İnşaat Fakültesi mezunu Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Hitit Üniversitesi rektörlüğüne yeniden atandı. Peki, Prof. Dr. Reha Metin Alkan kimdir?

Okan Biçer kimdir?

İnşaat teknikeri Okan Biçer kimdir? Okan Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Okan Biçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Okan Biçer...

Yüksel Okan kimdir?

Türkiye mimarlık tarihinin en önemli örneklerinden kabul edilen Büyük Ankara Oteli’nin mimarı Yüksel Okan kimdir? Mimar Yüksel Okan, başka hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Yüksel Okan...

Hasan Okan Çetin kimdir?

Mimar Hasan Okan Çetin kimdir? Mimar Hasan Okan Çetin, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Hasan Okan Çetin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Okan Bayık kimdir?

Mimar Okan Bayık kimdir? Mimar Okan Bayık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Okan Bayık, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Okan Bayık...

Okan Bal kimdir?

Okan Bal, Yalın Mimarlık'ı birlikte kurduğu Mimar Ömer Selçuk Baz ile Çanakkale'de Eylül 2014 tarihinde açılması planlanan Troya Müzesi'ni tasarlamıştır. Peki Okan Bal kimdir? İşte biyografisi...

Okan Alkan kimdir Haberi

Okan Alkan kimdir

Günden güne büyüyen emlak sektörü ülke genelinde yaygın olması ve iş alanlarının giderek artması Torbalı ekonomisini de canlandırıyor. Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi üzerinde Okan Alkan ve Haşan Kumaşlar ortaklığında kurulan Lider Emlak, müşterilerine emlak sektöründe en iyi hizmeti vermeyi hedef ediniyor. Torbalı'da emlakçilik sektöründe vatandaşlara en kaliteli hizmeti verdiklerini ifade eden Okan Alkan, "Her türlü emlak, tarla, arsa, daire alım satımında, kiralama işlemlerinde müşterilerimize en seri ve en kaliteli hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Torbalı'nın neresinde olursa olsun her türlü emlak alım satımında, kiralamasında buradayız" şeklinde konuştu. 


ARSA FİYATLARI ARTIYOR 


Lider Emlak'ın diğer ortağı olan Haşan Kumaşlar'ın ise yaptığı açıklamada emlak sektörünün çok önemli bir sektör olduğuna dikkat çekerek, "Bu sektörde verdiğimiz hizmetlerle Torbalı'da yeni yüz olmayı hedefliyoruz. Halkımız için en iyi...