09 / 05 / 2024

Okan Arslan

Okan Arslan

Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Arslan tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Beyoğlu, Keçecipiri Mahallesi, Namazgah Altı Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Arslan'dan Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Osmangazi Köprüsü'nün toplam işletme süresi göz önüne alındığında, topyekun kamu menfaati önemlidir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Asilhan Arslan: Entegre tesisi Elazığ'ın markası!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asilhan Arslan, '' Çok ortaklı bir kooperatif veya şirket ile bütün kesimleri bünyesinde barındıracak söz konusu entegre tesisi Elâzığ 'ın markası haline getirmek için gerekli altyapı çalışmalarını hızla devam ediyoruz.'' dedi.

Okan Bayülgen Bodrum'a taşınacak!

Okan Bayülgen, Bodrum’da açacağı ‘Dada’ sanat ve eğlence kulübüyle yakından ilgilenmek için taşınma kararı aldı. Şovmen, Gümüşlük’te villa inşaatına başladı.

Ahmet Arslan demiryolu projeleriyle ilgili bilgi verdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan: BKT hattı orta vadede 3 milyon yolcu kapasitesine ulaşacak. Trabzon Diyarbakır arasında ise demiryolu ile bir kardeşlik hattı kurulacak.

Ahmet Arslan: Karadeniz'i ülkemizin güneyine bağlamalıyız!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, aradenizi ülkemizin güneyine bağlamamız lazım. Karadenizden gelen yolu, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı ve Van üzerinden İran'a, Irak'a, Suriye'ye götürmeliyiz." açıklamasında bulundu.

Okan Bayülgen Bodrum'da gece kulübü açıyor!

Ünlü oyuncu ve şovmen Okan Bayülgen, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 'Dada' salon isimli sanat ve eğlence kulübü açıyor.

Mega projeler Ahmet Arslan'a emanet!

Binali Yıldırım'ın bıraktığı mega projeler şimdi Kars Milletvekili Ahmet Arslan'a emanet. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak projelerin Arslan döneminde hız kazanması bekleniyor.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin projeleri sergilendi!

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

Hüseyin Arslan'dan, Mehmet Özhaseki yorumu!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak seçilmesine yönelik açıklamada bulundu. işte o açıklama:

Ahmet Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı oldu!

Binali Yıldırım'dan boşalan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koltuğuna Ahmet Arslan getirildi. Arslan İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'ni tamamladı.

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Asilhan Arslan: Merkez Bankası’nın faiz indirimi umut ışığı oldu!

Arslan, “Merkez Bankası faiz politikasında küçük de olsa bir değişikliğe gitmiş durumda. Biz Sanayiciler olarak, düşük faizin uygulamaya geçirilmesinin büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabileceğini düşünüyoruz” dedi.

Hüseyin Arslan: Altyapı için en uygun araç İslami finansman!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, Washington’da düzenlenen “Küresel Altyapı Forumu”na katıldı. Arslan, altyapı yatırımlarının finansmanı için en iyi aracın İslami finansman olduğunu söyledi.

Okan Arslan Haberi

Okan Arslan

Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Arslan tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Beyoğlu, Keçecipiri Mahallesi, Namazgah Altı Caddesi'nde kuruldu. 


Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil) Şirket konuları ile ilgili her türlü ihalelere katılabilir, teklif verebilir ve alabilir her türlü taşınmaz üzerinde ipotek tesis edebilir. Yerli ve yabancı finans kuruluşlarından krediler temin edebilir. Yurtiçinde ve yurtdışında şubeler açabilir.


Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi...