16 / 05 / 2024

Okan Bal kimdir

Okan Bal kimdir

Okan Bal, Yalın Mimarlık'ı birlikte kurduğu Mimar Ömer Selçuk Baz ile Çanakkale'de Eylül 2014 tarihinde açılması planlanan Troya Müzesi'ni tasarlamıştır. Peki Okan Bal kimdir? İşte biyografisi...

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Bal ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Mirbal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirbal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Mirhan ve Okan Bal tarafından kuruldu.

Bekir Okan kimdir?

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan kimdir? Bekir Okan nerede doğdu?

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Okan Şen kimdir?

1987 yılında Omim Mimarlık'ı kurarak, mimari çalışmalarına burada devam eden aynı zamanda Alanya'da mülk almak ve yatırım yapmak isteyenler için inşaat yapmakta olan Okan Şen kimdir?

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Okan Süha Yıldırım kimdir? Okan Süha Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İsmail Baha Torun kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Baha Torun kimdir?İsmail Baha Torun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Baha Torun, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İsmail Baha Torun..

Alper Gündoğan kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gündoğan kimdir? Alper Gündoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alper Gündoğan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Gündoğan..

Burak Sezginsoy kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sezginsoy kimdir? Burak Sezginsoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Sezginsoy bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Burak Sezginsoy..

Okan Biçer kimdir?

İnşaat teknikeri Okan Biçer kimdir? Okan Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Okan Biçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Okan Biçer...

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Okan Bal kimdir Haberi

Okan Bal kimdir

Okan Bal kimdir?


Okan Bal, 1967 yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İznik ve Adana’da tamamladı. 1990 yılında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 


O tarihten bugüne kadar hem proje yöneticisi, hem şehir plancısı, hem de plan müellifi olarak birçok projede görev aldı. Çeşitli ulusal yarışmalarda derece ve ödüller aldı. 


Bal, plan müellifi olarak çok sayıda sanayi ve turizm bölgesinde planlama çalışmaları yaptı. Uzmanlık alanları arasında gayrimenkul yatırım danışmanlığı, arazi geliştirme, proje yönetimi, imar planları ve kentsel tasarım çalışmaları sayılabilir. 


Şehircilik konulu çalışmalarını 2005 yılında Deniz Ünsal ile birlikte kurdukları Rota Proje’de sürdürürken, mimar Ömer Selçuk Baz ile birlikte kurdukları Yalın Mimarlık çatısında mimari projelerin üretilmesine katkı sağlamaktadır.



Okan Bal ve Yalın Mimarlık ödülleri!


- T.C. Hatay İl Genel Meclisi-İl Özel...