26 / 07 / 2024

okan bayülgen gayrimenkul yatırımları

okan bayülgen gayrimenkul yatırımları

Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Bayülgen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı.

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Arvolin Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Arvolin Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Avcılar'da Okan Aydın tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Asto Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asto Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 16 milyon 718 bin 346 TL sermaye bedeli ile Cem Cap ve Okan Uysal ortaklığında kuruldu.

Oktu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oktu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Okan Turan tarafından kuruldu.

Luxxo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxxo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Okan Alkan tarafından kuruldu.

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de Erdiç Yazar ve Okan Yazar ortaklığında kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayındır ve Uğur Evren Hammaş ortaklığında kuruldu.

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

okan bayülgen gayrimenkul yatırımları Haberi

okan bayülgen gayrimenkul yatırımları

Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Kızı İstanbul’un geleceğini düşünen ünlü şovmen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı. Bu Bayülgen’in İstanbul’daki 5. evi oldu.


Şirin Ediger'le 6 yıllık evliliğini 2014'te noktalayan ve bu evlilikten 'İstanbul' adında bir kızı olan ünlü şovmen Okan Bayülgen, şu sıralar Selin Atasoy'la aşk yaşasa da çocuğunun geleceğine yatırım yapmayı ihmal etmiyor.


KESENİN AĞZINI AÇTI

Daha önce Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda 3 milyon dolara (yaklaşık 9 milyon lira) 3 adet daire satın alan Bayülgen, 7 yaşındaki kızı İstanbul için kesenin ağzını açtı. Şovmen, Tarabya'daki Sedat Kent Sitesi'nden 450 metrekarelik 5 oda bir 1 salon villa satın aldı. Boğaz manzaralı havuzlu villa için 2 buçuk milyon dolar yani yaklaşık 7 buçuk milyon lira ödeyen Okan...