19 / 05 / 2024

Okan Ekincioğlu

Okan Ekincioğlu

Ceytur Grup Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Okan Ekincioğlu ve Saim Ata tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

Okan Konyalıoğlu: Denizli'de binaların envanteri çıkartılsın!

Denizli Sanayici ve İş insanları Derneği Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli'de binaların depreme dayanıklılığı konusunda envanter çalışması yapılması gerektiğini anlattı.

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros liman projesine tepki! 

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, "Saros Körfezi'nin yok edilmesine izin vermeyeceğiz" diyerek, Saros Körfezine yapılması planlanan FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi'ne tepki gösterdi...

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Hocaoğlu, Murat Hacaoğlu, Okan Hocaoğlu ve Okay Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil    Şekeral ve Okan  Sertoğlu ortaklığında kuruldu. 

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Timuroğlu Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğlu Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Okan Timuroğlu tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Okan Gaytancıoğlu: 26 milyon dönüm arazi boşta!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Okan Gaytancıoğlu, Türk tarımının yeni bir politikaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi kuruldu!

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi, Aykut Ölmez tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ekincioğlu Sokak'ta kuruldu.

Okan Ekincioğlu Haberi

Okan Ekincioğlu

Ceytur Grup Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Okan Ekincioğlu ve Saim Ata tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. Ceytur Grup Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Ceytur Grup Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Atalar Mahallesi, Akasyalar Sokak, No:5...