22 / 07 / 2024

okan karacan daikin paydaş toplantısı

okan karacan daikin paydaş toplantısı

Daikin açıklamasına göre; " İnsana saygılı, doğaya duyarlı, dünya iklimlendirme uzmanı " sloganıyla gerçekleştirilen " Daikin Paydaş Toplantısı " 200'den fazla tedarikçiyi Daikin yöneticileriyle buluşturdu...

Okan Bayülgen'e babasından arsa ve bina miras kaldı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'e üvey babasından yüklü miktarda miras kaldı. Görgün’e ait olan portakal bahçeleri, arsalar ve bina artık Bayülgen'in.

Daikin'den yüzde 18 büyüme hedefi!

İklimlendirme şirketi Daikin, cirosunu yüzde 34 arttırdı. Toplam cirosu 1 milyar liraya ulaşan Daikin, bu yıl için de yüzde 18 büyüme hedefliyor.

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Daikin'den Sakarya'ya kombi fabrikası!

Japon iklimlendirme devi Daikin Sakarya’daki yatırımı için düğmeye bastı. Daikin tarihinin ilk kombi fabrikasını Sakarya'da hayata geçirdi

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Okan İnşaat, Miami'de 18.1 milyon dolara yer aldı!

Miami'de bulunan tarihi Merkez Baptist Kilisesi yanındaki park alanının bir bölümü 18.1 milyon dolar karşılığında İstanbul merkezli Okan Grup tarafından satın alındı. Firma, 37 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana çok amaçlı bir inşaat yapacak.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ömer Okan Sever imzasıyla kuruldu.

Bandırma Harun Karacan Gençlik Merkezi açılıyor!

Bandırma'da bir döneme tanıklık eden Eski Belediye Binası, yepyeni işleviyle hizmete giriyor. Bandırma Harun Karacan Gençlik Merkezi bugün saat 16:00'da açılıyor.

Aypark Residence’da Daikin Altherma ile 4 mevsim konfor!

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'daki Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bugün Okan Üniversitesi bünyesinde hizmet verecek 250 yatak kapasiteli bir hastanenin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

okan karacan daikin paydaş toplantısı Haberi

okan karacan daikin paydaş toplantısı


Daikin, "hep birlikte büyüme" stratejisi doğrultusunda tedarikçileriyle bir araya geldiği "Daikin Paydaş Toplantısı"nda hedef, temel prensip ve standartlarını paylaştı.


Daikin açıklamasına göre; "İnsana saygılı, doğaya duyarlı, dünya iklimlendirme uzmanı" sloganıyla gerçekleştirilen "Daikin Paydaş Toplantısı" 200'den fazla tedarikçiyi Daikin yöneticileriyle buluşturdu. Toplantının moderatörlüğünü Okay Karacan üstlenirken, yeşil tedarik uygulamalarından Daikin Üretim Sistemi PDS’ye, Daikin Akademi'nin faaliyetlerinden Fusion 15 stratejisine kadar birçok konu hakkında tedarikçilere bilgi verildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hep birlikte büyüme stratejisi yürüttüklerini belirterek, tedarikçilerini de uluslararası arenaya taşımak istediklerini aktardı.


Önder, 13 kişiyle çıktıkları yola, bugün bir "dünya devinin" çatısı altında devam ettiklerini kaydederek, şu an sektörlerinde hem ürün gamı hem de ciro olarak en büyük marka...