20 / 05 / 2024

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ömer Okan Sever imzasıyla kuruldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Okan İnce Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan İnce Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Okan İnce tarafından kuruldu.

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de Okan Özgür ve Okan Korucu ortaklığında kuruldu.

Ob Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ob Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Okan Bilmiş tarafından kuruldu.

Ob Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ob Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Okan Bilmiş tarafından kuruldu.

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Okan Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Okan Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Beşer tarafından açıldı.

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Tekeli ve Mehmet Okan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Ucn İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ucn İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin Tl sermaye bedeli ile Okan Uçanoğlu tarafından kuruldu.

Pandea Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Pandea Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile bugün Levent Erturhan ve Okan Erturhan tarafından kuruldu.

O2 Otomasyon Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O2 Otomasyon Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Okan Kaya ve Vedat Tosun ortaklığıyla kuruldu...

Freotech Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Freotech Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Özgür tarafından kuruldu...

Qmdc Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qmdc Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Devrim Çalışal ve Ceyhun Okan Sekban ortaklığında kuruldu.

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi


Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ömer Okan Sever imzasıyla kuruldu. 


Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket yapı ve tesisat malzemelerinin üretilmesi, ürettirilmesi ve ticaretini yapar. Bu ürünlerle ilgili olarak teknik ve mühendislik hizmeti verir, danışmanlı kyapar. Konusu ile ilgili taahhütlerde bulunur, taahhüt işleri yapar, ihalelere katılır. konusu ile ilgili malzemelerin alımını, satımını, ithalini, ihracını ve imalini yapar. Aşağıdakilerle sınırlı olmamakla beraber şirket başlıca aşağıda listelenmiş ürün ve sistemlerin ana ve yardımcı malzemelerinin imalini, ticaretini ve uygulamalarını yapar: a. Tesisatlarda deprem koruması ve titreşim yalıtım sistemleri b. Değişken debili havalandırma üniteleri c. Çelik halatlı askı sistemleri d. Tesisatlarda akustik ve gürültü kontrol sistemleri e. Deprem kompansatörleri f. Hava dağıtım...