20 / 05 / 2024

Okan Taş

Okan Taş

CHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Taş, Hamza Badem, Okan Taş, Yavuz Taş tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de kuruldu

Özen Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özen Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özen, Oğuz Özen ve Okan Özen tarafından kuruldu.

Mof Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mof Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşkara tarafından kuruldu.

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Okan Kurt Demet Akalın'ın Acarkent’teki evine taşındı!

Geçtiğimiz günlerde boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt ilişkilerine yeniden şans verdiklerini açıkladı. Demet Akalın, eşiyle barışmasının ardından yan yana görüntülendi, çift sahne sonrası Acarkent’teki evlerinin yolunu tuttu.

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

Miami Okan Tower basın lansmanı 2 Mayıs'ta!

Okan Holding, Miami’de şehir merkezinde Hilton işbirliğiyle 67 katlı rezidans projesine imza atıyor. 

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 

Demet Akalın yeni evine yaz sonu taşınacak!

Demet Akalın ve Okan Kurt yeni evlerine yaz sonu taşınacak. Bin metrekarelik 4 katlı ev, 9 odalı, havuzlu-bahçeli villa olarak dizayn edildi.

Trakya'da yabancılara satılan taşınmazlara ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinde yabancılara satılan taşınmazlara ilişkin olarak, Bakan Özhaseki'ye 3 soru sordu..

Okan Gaytancıoğlu: 26 milyon dönüm arazi boşta!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Okan Gaytancıoğlu, Türk tarımının yeni bir politikaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Okan Bayülgen Bodrum'a taşınacak!

Okan Bayülgen, Bodrum’da açacağı ‘Dada’ sanat ve eğlence kulübüyle yakından ilgilenmek için taşınma kararı aldı. Şovmen, Gümüşlük’te villa inşaatına başladı.

Demet Akalın Hadımköy'den taşınacak!

Eşi Okan Kurt’un işleri nedeniyle yaklaşık 6 ay önce Hadımköy’e taşınan Demet Akalın sonunda pes etti. Okan Kurt ve Demet Akalın çifti Hadımköy’deki villaya aylık 20 bin TL ödüyordu.

Okan Taş Haberi

Okan Taş

CHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Taş, Hamza Badem, Okan Taş, Yavuz Taş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu.


CHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Arsa ve araziler almak satmak üzerine binalar inşa etmek Konusu ile ilgili mühendislik hizmetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


CHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi, Beydağı Sokak,...