03 / 05 / 2024

okan üniversitesi miami kampüsü

okan üniversitesi miami kampüsü

Okan Üniversitesi, dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden Miami'de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, Türk öğrencilerin yanı sıra diğer ülkelerden de öğrenci kabul edecek..

Okan Üniversitesi Miami'de kampüs açtı!

Türk yükseköğrenim hayatına kazandırdığı ilklerle adından söz ettiren Okan Üniversitesi, uluslararası arenadaki eğitim faaliyetlerini farklı bir boyuta taşıyarak dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden Miami’de kampüs açtı.

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 9 Şubat 2023!

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 9 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

Okan Tower Miami projesine pandemi freni!

ABD'nin Miami şehrinde 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Okan Tower Miami projesine pandemi freni...

Türkiye’nin depremle büyük imtihanı!

Maden Yüksek Mühendisi Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kahriman, Silivrideki 5,8 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili makale kaleme aldı. İ şte Kahriman’ın makalesi...

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

Miami Okan Tower basın lansmanı 2 Mayıs'ta!

Okan Holding, Miami’de şehir merkezinde Hilton işbirliğiyle 67 katlı rezidans projesine imza atıyor. 

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

okan üniversitesi miami kampüsü Haberi

okan üniversitesi miami kampüsü

Okan Üniversitesi, 15. yılını geride bırakırken bu kez de adından uluslararası ölçekte söz ettirecek bir hamle yaptı. ABD’nin Florida eyaletine bağlı Miami şehrinde hazırlık çalışmaları iki yıldır devam eden Okan International University, Amerikan yasalarına uygun şekilde geçtiğimiz günlerde kuruldu. 


Okan International University, hem Okan Üniversitesi öğrencileri hem de ABD'de yükseköğrenim görmek isteyen tüm dünyadan gençler için yeni bir eğitim fırsatı. Okan International University, ileri düzeyde İngilizce öğrenmek isteyen Türk öğrencilere, üniversite eğitiminin bir bölümünü veya tamamını ABD'de gerçekleştirme fırsatı da sunacak.


EK ÜCRET YOK 


Yeni akademik yılın başlangıcıyla birlikte Okan Üniversitesi’ne yerleşen öğrenciler, İngilizce hazırlık sınıfını isterlerse Okan International University'de ek bir eğitim ücreti ödemeden okuyabilecek. Halen üniversitenin öğrencisi olanlar da isterlerse Miami Kampüsü’nde Haziran 2015'te açılacak İngilizce Yaz Programı ile ESL...