14 / 05 / 2024

okçular tekkesi

okçular tekkesi

Osmanlı Devleti zamanından kalma tarihi Okçular Tekkesi yeniden inşa edildi. Tekke yarın hizmete açılacak...

Okçular Tekkesi 29 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

İstanbul Okmeydanı'nda yeniden inşa edilen Okçular Tekkesi, İstanbul'un Fethi'nin 560.yılında hizmete açılıyor...

Okçular Tekkesi 29 Mayıs'ta yeniden açılıyor!

tarihi 500 yıl önceye dayanan Okçular Tekkesi, Beyoğlu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyanın en modern tesisi haline getirildi...

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Bizim Mahalle'de at binip ok atacaklar!

Emlak Konut GYO'nun 1.8 milyar liraya iki yıl önce aldığı Halkalı’daki arazi üzerinde Bizim Mahalle adlı projeyi geliştirmişti. 960 bin metrekarelik arazinin bir bölümü Okçular Vakfı’na tahsis edildi.

Rehber Teknoloji Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehber Teknoloji Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Koçoğlu ve Mustafa Okçular ortaklığında kuruldu. 

Konutta üretim hedefi geçmişin çok üstünde!

Konut sektöründe önemli değişimler yaşanıyor. Büyük projelerin yerini butik küçük projeler alırken ikinci el konut satışları birinci eli geçmiş durumda. Gelecek üç yıl için konutçuların üretim hedefleri geçtiğimiz üç yılın çok üzerinde...

Hatay Yayladağı'nda Kalker Ocağı Kırma Tesisi yapılacak!

Hatay İli, Yayladağı İlçesi, Yukarıokçular Mahalle'si tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 21 Temmuz Salı günü yapılacak.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Fetihtepe ve Okçular Vakfı’nda yapılan toplantılarda mahallelerinde park, okul, otopark gibi sosyal donatı alanlarının olmayışından şikâyet eden vatandaşlar, “ Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz kentsel dönüşüm için hazırız” dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okçulak Tekkesi'ndeki tapu dağıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hak sahiplerine tapularını dağıttı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda kentsel dönüşümün başlatılacağının da müjdesini verdi.

Okmeydanı Ok ve Yay Atölyesi açıldı!

Okçular Vakfı Başkanı Yıldız: "Okçular Vakfı, unutulmuş bu ata yadigarı sporu tekrardan hak ettiği noktaya getirebilmek için yoğun mesai harcamaya ve yatırımlar yapmaya devam ediyor." dedi.

Okmeydanı'nda 100 kişiye daha tapu verilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Cumartesi günü Okmeydanı Okçular Tekkesinde düzenlenecek tören ile 100 kişi daha Başkan Ahmet Misbah Demircan’ın elinden tapularına kavuşacak.

Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı tapularını dağıtacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 1/5000 ölçekli imar planı onaylanan Okmeydanı'nın tapularını bugün hak sahiplerine dağıtacak. Peki Okçular Vakfı'nda düzenlenecek törende kaç tapu dağıtılacak? Okmeydanı sakinleri tapularını nereden alacak?

Siirt Pervari'de Yanıkses Köyü ve Okçular Köyü Eruh'a bağlandı!

Siirt Pervari ilçesine bağlı Doğanca Bucağı Okçular Köyü ile Yanıkses Köyü, Eruh Merkez'e bağlanması hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından karar alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Okçular Tekkesi yarın hizmete açılıyor!

Osmanlı Devleti zamanından kalma tarihi Okçular Tekkesi yeniden inşa edildi. Tekke yarın hizmete açılacak...

Okçular Tekkesi 29 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

İstanbul Okmeydanı'nda yeniden inşa edilen Okçular Tekkesi, İstanbul'un Fethi'nin 560.yılında hizmete açılıyor...

okçular tekkesi Haberi

okçular tekkesi
Osmanlı Padişahı Sultan 2. Bayezid Han tarafından yaptırılan ve tarihin bilinen en eski okçuluk kulübü Okmeydanı Okçular Tekkesi aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Gençlere ata sporları ile ilgile eğitim verecek olan Okçular Tekkesi yarın hizmete...