30 / 04 / 2024

Okkalar İnşaat 2017 inşaat sektörü

Okkalar İnşaat 2017 inşaat sektörü

Konya'nın en büyük inşaat firmalarından Okkalar İnşaat, Türkiye'ye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Ömer Faruk Okka: Konya'da Armakent adında 230 konutluk yeni bir projemiz var. İstanbul'da da 3 adet yeni projemiz var." dedi.

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün şirket merkezinde gerçekleştirildi. Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu yayınlandı.

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtımı yapacak mı?

Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Aralık'ta!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Aralık'ta şirket merkezinde yapılacak...

Tek-Art İnşaat 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 26 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 26 Ekim Cuma günü yapılacak...

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Okkalar İnşaat'tan Çengelköy'e 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, "İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin inşaatına başlayacağız" dedi...

Arma Menta'dan ev alana IKEA’dan 10 bin TL hediye çeki!

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın alan herkese IKEA’dan 10 bin TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyor. 

YDA İnşaat 2017 faaliyet raporu!

YDA İnşaat 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 hesap dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Okkalar İnşaat 2017 inşaat sektörü Haberi

Okkalar İnşaat 2017 inşaat sektörü

Konya'da 40 yıldır faaliyet gösteren bunun yanında İstanbul'da da projeler ve yatırımlar yapan Konya'nın en büyük inşaat firmalarından Okkalar İnşaat, Türkiye'ye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. 


Bu hafta Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Okka ile hem Okkalar İnşaatı hem de inşaat sektörü üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. 2016 yılında ülkemizin yaşadığı sorunlar nedeniyle ekonominin biraz durakladığını belirten Okka, 2017 yılından ümitli olduklarını söyledi. 


Okkalar inşaatı bize kısaca tanıtır mısınız? 

Okkalar olarak 1995 yılından bu yana inşaat sektörünün içindeyiz. Ayrıca 2005 yılından itibaren de İstanbul'da da bir şube açtık ve orada da inşaatlar yapıyoruz. Konya'da da bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yaptık, iş yer leri yaptık. Şehrin birçok yerinde emeğimiz var diyebilirim. 


Konya'daki projeleriniz nelerdir? 

Konya'da son olarak devam ettiğimiz iki projemiz...