04 / 05 / 2024

Okkalar İnşaat basın toplantısı ne zaman

Okkalar İnşaat basın toplantısı ne zaman

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar İnşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor.

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Okkalar İnşaat'tan Çengelköy'e 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, "İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin inşaatına başlayacağız" dedi...

Arma Menta'dan ev alana IKEA’dan 10 bin TL hediye çeki!

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın alan herkese IKEA’dan 10 bin TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyor. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Arma Menta'da 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün 40 yıllık tecrübeli şirketi Okkalar İnşaat, 2018 yılında “Arma Menta” projesinde yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Okkalar İnşaat basın toplantısı ne zaman Haberi

Okkalar İnşaat basın toplantısı ne zaman

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar İnşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor. Yüksek yaşam standartları ve doğa ile uyumlu projeleri ile adından söz ettiren Okkalar İnşaat, yeni projelerini “Arma” serisi altında topluyor. Üçü İstanbul’da biri Konya’da olmak üzere inşaatına başlanan projeler; 444 daire ve 9 ticari alandan oluşuyor. 


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka’nın ev sahipliğinde ve Okkalar İnşaat’ın yeni yatırımlarının paylaşılacağı basın toplantısı 7 Mart 2017 Salı günü düzenlenecek.


Haber YeniBirlik'te şöyle yer aldı


İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar inşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor. Yüksek yaşam standartları ve doğa ile uyumlu projeleri ile adından söz ettiren Okkalar inşaat, yeni projelerini "Arma" serisi...