13 / 05 / 2024

Okmeydanı Darülaceze taşınıyormu

Okmeydanı Darülaceze taşınıyormu

Şişli, Okmeydanı’nda kurulan ve bugüne kadar 30 bini çocuk olmak üzere toplam 72 bin kişiye şefkat yuvası olan Darülaceze Başkanlığı’nın bahçesi turizm ve özel sağlık alanı olarak planlandı.

Yarısı Bizden Kampanyası'nın ilk temeli Üsküdar Salacak'ta atıldı!

Vatandaşlara toplam 1,5 milyon TL destek sunulan "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı. İşte ayrıntılar...

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Darülaceze Başkanlığı'ndan Adalar'da 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze Başkanlığı, Adalar İlçesi, Kınalı Ada Mahallesi'nde bulunan köşk ve müştemilatını 8 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 10 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Darülaceze'den 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze yönetimi 8 Eylül tarihinde elindeki gayrimenkulleri ihale yapacak. Yapılacak ihalede 43 taşınmaz satışı gerçekleştirilecek. Köşk için 8 milyon TL muhammen bedel belirlendi.

Darülaceze'den İstanbul'da satılık 43 gayrimenkul!

Darülaceze' Başkanlığı tarafından 43 adet taşınmaz ihale usulü ile satılacak. İstanbul'da bulunan köşk, iş yeri ve dairelerin satış ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Darülaceze'den İstanbul'da satılık 34 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul'da 34 adet gayrimenkulü 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihalesi 5 Mart'ta yapılacak...

Darülaceze Başkanlığı'ndan kiralık 34 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı daire ve işyerlerini kiraya verecek. 34 adet taşınmazın kiralama ihalesi, 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

Darülaceze'den kiralık dükkan ve daireler!

Darülaceze Başkanlığı'nın muhtelif gayrimenkullerin kiraya verilmesi ihalesi açık arttırma usulü ile yapacak. 33 gayrimenkulü kapsayan ihale 16 Ekim'de yapılacak...

Şişli Darülaceze imar planı askıya çıktı!

Şişli Darülaceze'deki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı 12 Aralık'ta!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleştirilecek. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imar edilmesi ile Üsküdar kentsel dönüşümle yeni bir çehreye kavuşacak.

Darülaceze taşınmayacak!

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ‘Darülaceze taşınıyor’ haberine ilişkin açıklamada bulundu. Cebeci, başlığın öyle olmadığını, editör tarafından başlık atıldığını dile getirdi.

Yassıören ve Kurtköy'e 2 yeni darülaceze inşa edilecek!

Darülaceze Başkanlığı, 122 yıldır bünyesindeki gayrimenkul gelirleri ve yardımseverlerin bağışlarıyla ayakta durmaya devam ediyor. 

Çukurova Balkon’a hemen taşın, kolay öde!

İstanbul Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Balkon’da “hemen taşın” kampanyası kapsamında tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor...

Okmeydanı Darülaceze taşınıyormu Haberi

Okmeydanı Darülaceze taşınıyormu

HÂLEN 650 kişiyi barındıran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanlığı’nın bahçesi turizm ve özel sağlık alanı olarak planlandı. Mülkiyeti Darülazece’ye ait olup, halen otopark olarak kullanılan arazinin 2.50 emsal ve 15 kat yapılaşma koşuluyla “Turizm, Özel Sağlık Tesisi Alanı”na alınmasına ilişkin hazırlanan plan değişikliği teklifi haziran ayının son oturumunda İBB Meclis gündemine geldi. Ancak, Planlama Müdürlüğü’nün teklifi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun “İlgili kurum görüşlerine uygun teklif plan hazırlanması” görüşü doğrultusunda oy birliğiyle müdürlüğüne iade edildi.

Teklife konu parsel, 18 Ocak 1994’de onaylanan planlarda “ilköğretim alanı”yken, Darülaceze Müdürlüğü’nce yaşlılara yönelik Geriatri Hastanesi kurulması talebi doğrultusunda İBB Meclisi kararıyla 6 Mayıs 2003 tarihinde “sağlık alanı”na alınmıştı. Şu anda boş ve açık otopark olarak kullanılan arsada, plan notuna göre, iki fonksiyon bir...