04 / 05 / 2024

Okmeydanı fetihtepe 2015 kentsel dönüşümü

Okmeydanı fetihtepe 2015 kentsel dönüşümü

Fetihtepe ve Okçular Vakfı’nda yapılan toplantılarda mahallelerinde park, okul, otopark gibi sosyal donatı alanlarının olmayışından şikâyet eden vatandaşlar, “ Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz kentsel dönüşüm için hazırız” dedi.

Okmeydanı Fetihtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Evler tahliye ediliyor mu?

İstanbul Okmeydanı’nda Beyoğlu Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Bugün de çalışmalar nedeniyle vatandaşlar evlerini terk ederken, bazıları da memletlerine dönmek zorunda kalıyor. 

Okmeydanı Fetihtepe'de kentsel dönüşüm krizi: Sözleşme ve proje yok iddası!

İstanbul'un Okmeydanı ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde kriz yaşanıyor. Mahalleliler, sözleşmenin ve projenin olmadığını söylüyor...

Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde sular durulmuyor!

Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümde mağduriyet yaşamak istemeyen vatandaşlara CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, HDP, SOL Parti, TİP, Gelecek Partisi, DSP ve Merkez Partisi'nden destek oldu.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, dönüşüm için Fetihtepe ve Piripaşa’dan startı verdi. Proje Okmeydanı’nda, Piripaşa ve Fetihtepe’yi kapsayıyor.

Okmeydanı Fetihtepe ve Piripaşa’da kentsel dönüşüm başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, dönüşüm için Fetihtepe ve Piripaşa’dan startı verdi. Başkan Demircan, “Tapusunu almış, uzlaşmayı tamamlayan adalarda belediye firmamız, hak sahipleri ile kat karşılığı anlaşmalara başlayacak” dedi.

Okmeydanı imar projesi iptal edildi!

Beyoğlu'nun Piyalepaşa, Kaptanpaşa, Keçicipiri, Fetihtepe ve Piripaşa mahallerini kapsayan Okmeydanı 1/5000 ölçekli nazım imar planı İstanbul 6. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Okmeydanı imar planları neden iptal edildi?

BEYOĞLU’nun Piyalepaşa, Kaptanpaşa, Keçicipiri, Fetihtepe ve Piripaşa mahallerini kapsayan Okmeydanı 1/5000 ölçekli nazım imar planı İstanbul 6. İdare Mahkemesi tarafından oy birliğiyle iptal edildi.

Okmeydanı bölgesinde dönüşüm ne zaman olacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Fetihtepe Semt Konağı'nda düzenlenen Halk Meclisi'ne katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi, vatandaşların merak ettiği konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Okmeydanı riskli alan ilan edildi! 5 bin 600 bina yıkılacak!

Beyoğlu Belediyesi Meclisi Okmeydanı'ndaki Fetihtepe, Kaptanpaşa. Keçecipiri, Piripaşa ve Piyalepaşa mahallerini kapsayan yaklaşık 1 milyon 600 bin metrekarelik bölgeyi "riskli alan' ilan eden kararı onayladı...

Hampton by Hilton 2015 'te hizmet vermeye başlayacak!

Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide ile Türkiye’deki 50. Hilton otelini Kocaeli’nde açmaya hazırlanıyor. Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015’te misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Okmeydanı fetihtepe 2015 kentsel dönüşümü Haberi

Okmeydanı fetihtepe 2015 kentsel dönüşümü

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra kentsel dönüşümün startını veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a hak sahipleriyle yapılan uzlaşma toplantılarda destek yağıyor. “Tapusunu almış, uzlaşmayı tamamlayan adalarda tamamı belediyemize ait Beyoğlu Dönüşüm A.Ş. firmamız kat karşılığı anlaşmalara başlayacak,” diyen Demircan’a hak sahibi vatandaşlardan da yoğun destek geldi.


MEZARLIKLARDA OYNAYAN ÇOCUKLARIMIZI GÖRÜYORUZ

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın 2 bin kişinin katılımıyla düzenlenen ikinci etap uzlaşma toplantısında söz alan bir vatandaş şunları ifade etti: “Bizim sokaklarımızda çocuklarımız oynayamıyor, çünkü parklarımız yok; mezarlıklarda oynayan çocuklarımızı görüyoruz, hepimiz rahatsız oluyoruz. Kentsel dönüşümünün gerekliliği ve aciliyetinin farkındayız. Yaşımız kaç olursa olsun hepimizin parka ihtiyacı var; semtimizin parka ihtiyacı var; semtimizde parkımız yok. Okul ihtiyacımız var. Evimizden çıkıp sokağa ulaşamıyoruz arabalardan. Hepimiz sinemaya, tiyatroya...