29 / 04 / 2024

okmeydanı hastanesi yeni bina ne zaman açılıyor

okmeydanı hastanesi yeni bina ne zaman açılıyor

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin bazı bölümlerinin yıkılmaya başlandı, 1.000 yataklı yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin 2017 Ocak'ta hizmete açılması planlanıyor.

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Yeni Burdur Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Burdur'da 86 dönümlük arazide yapılacak 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesi yüklenici firmayla imzalandı.  

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

okmeydanı hastanesi yeni bina ne zaman açılıyor Haberi

okmeydanı hastanesi yeni bina ne zaman açılıyor


Depreme karşı sismik izolatörler kullanılarak, akıllı ve yeşil bina konseptiyle yeniden inşa edilen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olacak. Eski hastanenin bazı bölümlerinin yıkılmaya başlandığı Yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesinin 2017 Ocak'ta hizmete açılması planlanıyor.


Taş Yapı'nın sismik izolasyon teknolojisi ile hayata geçirdiği 1.000 yataklı yeni hastanenin tek ve çift kişilik tüm odaları 5 yıldızlı otel konforunda olacak.  İçerisinde mağazaların da yer alacağı yeni Okmeydanı Hastanesi yıllık 1 milyon 500 bin ayakta ve 50 bin yatan hastaya hizmet verecek.


Mevcut Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin toplam kapalı alanı 55 bin metrekare iken yeni yapılacak hastanenin toplam kapalı alanı 250 bin metrekare olacak.  Acil durumlarda ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla mevcutta 1.300 metrekare olan...