03 / 05 / 2024

Okmeydanı kentsel yenileme projeleri

Okmeydanı kentsel yenileme projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 6. idare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma karan verilen Okmeydanı'na ilişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı'nı oy çokluğu ile yeniden kabul etti.

Okmeydanı kentsel dönüşümde yürütmeyi durdurma kararı!

Okmeydanı Mahallesi'ni kapsayan imar planını durdurdu Riskli alan da ilan edilen ve uzun süredir kentsel dönüşüme karşı mücadele eden Okmeydanı mahallesini kapsayan ı/ıooo ve 1/5000'lik imar planlarının mahkeme yürütmesini durdurdu.

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

İBB, KİPTAŞ ve Beyoğlu Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında konutlar hak sahiplerine teslim edildi. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

Okmeydanı kentsel yenileme projeleri Haberi

Okmeydanı kentsel yenileme projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 6. idare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma karan verilen Okmeydanı'na ilişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı'nı oy çokluğu ile yeniden kabul etti. 


Planla ilgili bilgi veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bölgede 80 bin kişi yaşıyor. 

14 bin malik var. 14 bin malikin yüzde 95'i ile bire bir toplantı yaptık" dedi. Yeni planda 'iptal gerekçesi olan' kiracıları da dikkate aldıklarını söyleyen Demircan, plana daha fazla ticaret alanı eklediklerini ifade...