04 / 05 / 2024

Okmeydanı riski

Okmeydanı riski

Okmeydanı için riskli alan alarmı yapıldı. Beyoğlu Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi yürüttüğü Okmeydanı'nda 4 mahallenin 6306 sayılı 'Afet Yasası' kapsamında 'riskli alan' ilan edilmesi için harekete geçti.

Adil Sabancı: Edirne'deki nehirlerde taşkın riski yok!

DSİ 11. Bölge Müdürü Sabancı: "Şu anda büyük bir taşkın riski yok. Su yavaş yükseliyor. Bu gece debide düşüş başlayacak" dedi.

Okmeydanı'nda tapu satışları yüzde 70’i aşacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı Projesi durduruldu,” gibi aslı astarı olmayan haberlere kimsenin inanmamasını isteyerek “Şu anda her şey yolunda. Okmeydanı hayalimizden kimse bizi alıkoyamayacak,” dedi.

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa sakinleri tapularını istedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin önünde toplanarak 2981 sayılı İmar Affi Yasası gerence tapularını talep eden Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa sakinlerine CHP İBB Grubundan destek geldi

1983 yılında Okmeydanı kan ağlıyormuş!

1983 yılında Okmeydanı kan ağlıyormuş. Paha biçilmez abidelerin olduğu Okmeydanı talan edilmiş, siyasilerin oy kaygısı ile gecekondu yapımına göz yumması tarihi meydanın harap olmasına yol açmış.

Manisa Ulucami bölgesindeki konutlar deprem riski taşıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi Mehmet Palabıyık ise bölgede deprem riski taşıyan konutlar olduğunu ifade ederek, “Bölgede halkımız uçurum kenarında yaşıyor" dedi.

Okmeydanı SSK hastanesi ne zaman yeni inşaatı tamamlayacak?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında ultra-modern olarak yeniden inşa ediliyor. yapılıyor. Okmeydanı SSK hastanesi ne zaman yeni inşaatı tamamlayacak?

Beyoğlu Belediyesi'nin yeni Okmeydanı planına bilirkişi incelemesi!

Beyoğlu Belediyesi'nin 1/5000 ölçekli bu nazım imar planı da Okmeydanı Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği üyelerince yargıya taşındı. İstanbul 4. İdare Mahkemesi de davaya bilirkişi heyeti atadı ve heyet Okmeydanı'nda inceleme yaptı...

Okmeydanı imar planında bilirkişi inceleme yaptı!

Okmeydanı Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği üyelerinin 1/5000 ölçekli Okmeydanı Nazım İmar Planının iptali için İstanbul 4. İdare Mahkemesi'nde açtığı davaya atanan bilirkişi heyeti Okmeydanı'nda inceleme yaptı.

Okmeydanı'nda mahkemenin iptal kararı eski plana!

Beyoğlu Belediyesi, bazı basın yayın organlarında yer alan Okmeydanı 1/5000 ölçekli nazım imar planı mahkeme tarafından iptal edilmediğini belirtti. Beyoğlu Belediyesi'nden Okmeydanı imar planı için açıklama geldi.

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'na umut geldi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, " Okmeydanı 'nda bir umutsuzluk hakimken, şimdi bir umut duygusu var, 10 yılda nerden nereye geldik " dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm devam ediyor!

Okmeydanı'nda Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı'ndaki dönüşüm planlarının iptal edildiği iddialarını yalanlayarak "İptal edilen planlar eski planlar. O planlar mahkemelik olunca, bilirkişi raporları doğrultusunda yeni plan yaptık ve yürürlükte" dedi

Emlak Konut GYO: Konutta balon riski yok!

Emlak Konut GYO'nun ‘Gayrimenkul ve Konut Sektörüne Bakış’ raporuna göre Türkiye'de 'balonlaşma' riski olan tek bir yöre var: Yoğun göçmen talebi alan Gaziantep, Kilis, Adıyaman.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm devam edecek mi?

Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı kentsel dönüşümü ile ilgili basında çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı. Belediye; kararın eski plana ait olduğunu ve herhangi bir iptalin söz konusu olmadığını belirtti...

Okmeydanı riski Haberi

Okmeydanı riski

Beyoğlu sınırlarında yer alan Kaptanpaşa, Keçicipiri, Fetihtepe ve Piyalepaşa mahallelerinin riskli alan ilan edilmesi için çalışma başlatıldı. Beyoğlu Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nün Okmeydanı bölgesinin 'riskli alan' ilan edilmesine ilişkin teklifi belediye meclisinde bugün görüşülecek. Seçimlerden önce Okmeydanı'nda tapu sorununu çözmeyi vaat eden Beyoğlu Belediyesi'nin süreç tamamlanmadan bölgeyi 'riskli alan' ilan etme girişimi bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri belediye önünde 'riskli alan' girişimini bugün protesto edecek.


100 BİN KİŞİYİ ETKİLİYOR

Okmeydanı Çevre Koruma Derneği bölgede kentsel dönüşümü öngören 1/1000'lik ve 1/5000'lik planları yargıya taşımıştı. Okmeydanı'na ilişkin hazırlanan imar planları bölgede yaşayan 100 bin kişiyi etkiliyor, ancak planlarda bölgede yaşaması öngörülen nüfus 76 bin 500 kişi olarak öngörüldü. İmar planlarına göre 1 milyon 650 bin metrekare olan Okmeydanı bölgesine 2 emsal...