30 / 04 / 2024

okmeydanı tapu teslimi

okmeydanı tapu teslimi

Okmeydanı’nda işlemlerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan vatandaşların sevincine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tapu alanlar heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor,” dedi.

Okmeydanı'nda 24 tapu daha sahibini buldu!

24 tapuyu daha hak sahiplerine kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ” Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz dönüşüm için hazırız. Önümüzdeki yıldan itibaren uzlaşma sürecini başlatmayı hedefliyoruz.” dedi.

Okmeydanı'nda 9 aileye daha tapuları verildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nın tapu meselesini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi’ndeki Yıldız apartmanına misafir olan Demircan, 9 aileye tapularını kendisi teslim etti.

Okmeydanı’nda 200 evin tapusu yarın teslim edilecek!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözerek, mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Yarın 200 hak sahibi daha tapu sevinci yaşayacak.

Okmeydanı'nda 1481 kişi tapusunu aldı, 11 bin 661 kişi işlemlerini başlattı!

Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununun çözülmesinin ardından Okmeydanı sakinleri tapularını almak için belediyeye akın etti. Geçtiğimiz Şubat ayından bugüne 1481 kişi cebine tapusunu koydu. 11 bin 661 kişi ise evraklarını teslim ederek işlemlerini başla

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

İBB, KİPTAŞ ve Beyoğlu Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında konutlar hak sahiplerine teslim edildi. 

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor!

2014 yılında tapu sorunu çözülmeye başlanan Okmeydanı'nda tapular verilmeye başlanınca bölge halkı 'dönüşüm ne olacak?' diye merakla beklemeye başladı. Nihayet Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor. 

Tapu sorunu çözülen Okmeydanı cazibe merkezi oldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'na yapılan bütün bu güzellikler, büyük Okmeydanı dönüşümünün bir nevi habercisidir" dedi.

Benevre Beytepe 30 Ağustos'ta teslim edilecek!

Benevre Beytepe projesi, 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Projede heemen tapu teslimi yapılırken, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunuyor.

okmeydanı tapu teslimi Haberi

okmeydanı tapu teslimi


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 50 yıllık mülkiyet sorunu çözülen Okmeydanı’nda tapu almak için işlemlerini tamamlayan vatandaşları hem evlerinde ziyaret ediyor, hem de tapularını veriyor. Son olarak,Keçecipiri Mahallesinde Bektaş ailesine misafir olan Başkan Demircan, 18 bağımsız bölüme 10 tapu daha vererek tapu sahiplerinin sevinç ve heyecanlarına bir kez daha ortak oldu.Faruk ve İlknur Bektaş ailesine misafir olan hak sahiplerine tapularını tek tek takdim eden Başkan Demircan, aileler gibi her seferinde kendisinin de büyük bir heyecan yaşadığını ifade ederek, “Tapusunu alanlar çok heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor,” dedi.

İLK GÜN NE DEDİYSEK BU GÜNDE AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORUZ

Tapu dağıtımından sonra hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Demircan, dönüşümsüreç ile ilgili vatandaşlardan gelen soruları cevapladı. Adım adım Okmeydanı hayaline çok yaklaştıklarını ifade...