27 / 04 / 2024

okmeydanı tapu

okmeydanı tapu

Okmeydanı'ndakiyarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demircan 11 ailenin daha tapularını teslim etti...

Okmeydanı'nda 24 tapu daha sahibini buldu!

24 tapuyu daha hak sahiplerine kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ” Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz dönüşüm için hazırız. Önümüzdeki yıldan itibaren uzlaşma sürecini başlatmayı hedefliyoruz.” dedi.

Beyoğlu’nda 23 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda 23 tapuyu daha hak sahiplerine evlerinde teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “En güzel heyecanları evlerde yaşıyoruz.Okmeydanı projesi gerçekten desteği çok yüksek bir projedir" dedi

Okmeydanı'nda 9 aileye daha tapuları verildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nın tapu meselesini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi’ndeki Yıldız apartmanına misafir olan Demircan, 9 aileye tapularını kendisi teslim etti.

Okmeydanı'nda 20 kişi daha tapusunu aldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra işlemlerini tamamlayan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Düzenlenen tapu töreninde 20 kişiye daha tapusunu verdi.

Okmeydanı'nda 20 kişiye daha tapuları verildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra işlemlerini tamamlayan hak sahiplerine tapularını veriyor. Beyoğlu Belediyesinde düzenlenen tapu töreninde 20 kişiye daha tapusunu verdi.

Okmeydanı'nda hak sahipleri tapularını almaya devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor. Münire Şimşek’in oğlu, “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir” dedi.

Okmeydanı'nda 100 hak sahibi tapularını aldı!

Bir yıl içerisinde 5 bine yakın vatandaşa tapu heyecanı yaşatan Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı'nda belirlenen 100 hak sahibi vatandaşa daha düzenlediği törenle tapularını dağıttı.

Okmeydanı sakinleri gerçek tapularını almak için bin 222 dilekçe verdi!

İMAR affı ile yıllar önce tapu tahsis belgesi alan ancak gerçek tapularını bugüne kadar alamayan yurttaşlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a bin 222 dilekçe verdi.

Okmeydanı'nda tapu verme süreci hızlandı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda tapuların yüzde 25 'inin verildiğini belirterek tapu verme süreci hızlandı. Bu yıl içerisinde tapuların yarısını vermeyi hedefliyoruz, dedi.

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı!

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, şunları belirtti: '11 yıldır sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda vatandaşlar imar hakkı olan tapularını almaya hak kazandı' dedi.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı!

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı'nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan: - "Herkes tapu muamelesini yapsın lütfen." dedi..

Okmeydanı tapularının yüzde 20'si verildi!

Okmeydanı tapularının yüzde 20'si verildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda bir yılda tapuların yüzde 20’sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor!

2014 yılında tapu sorunu çözülmeye başlanan Okmeydanı'nda tapular verilmeye başlanınca bölge halkı 'dönüşüm ne olacak?' diye merakla beklemeye başladı. Nihayet Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor. 

Tapu sorunu çözülen Okmeydanı cazibe merkezi oldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'na yapılan bütün bu güzellikler, büyük Okmeydanı dönüşümünün bir nevi habercisidir" dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okmeydanı’nda tapu sorununun çözümü sonrasında kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yasa üzerinde çalışıldığını belirterek, “Okmeydanı’nda dönüşüm 24 bin haneyi ilgilendiriyor, 5 bin 585 bina var” dedi.

Okmeydanı’nda tapuların yüzde 40’ı tamam!

Okmeydanı'ndakiyarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demircan 11 ailenin daha tapularını teslim etti...

Okmeydanı'nda 18 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda işlemlerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan vatandaşların sevincine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tapu alanlar heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor,” dedi.

Okmeydanı'nda 10 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan on kişinin tapularını kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,vatandaşlarla tapu özçekimi yaptı.

Beyoğlu'nda 19 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Bakanı Ahmet Misbah Demircan, Facebook ve Periscope üzerinden yapılan canlı yayınla Kaptanpaşa mahallesinde 19 tapuyu daha hak sahipleriyle buluşturdu.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahiplerine verildi!

Türkiye'de ilk defa "Evde Tapu" dönemini başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra dün 11 tapuyu daha sahipleriyle buluşturdu.

Okmeydanı'nda dönüşüm kapsamında 6 bin tapu teslim edildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı'nda mülkiyet sorunu çözüldü!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nın kanayan yarası tapu meselesini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Demircan, 9 aileye tapularını kendisi teslim etti.

okmeydanı tapu Haberi

okmeydanı tapu

Okmeydanı'ndaki yarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.  Piyalepaşa Mahallesi Candan Sokak’ta bir apartmana misafir olan Başkan Demircan, 17 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ederek sevinçlerine ortak oldu. Tapularını kavuşan vatandaşlar da Başkan Demircan’ın göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, Okmeydanı Dönüşüm Projesi’ni heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

 YENİ OKMEYDANI HAYALİNE ÇOK YAKLAŞTIK

Vatandaşlarla sohbet ederek Okmeydanı Dönüşüm Projesi ile ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Demircan, yeni Okmeydanı hayaline çok yaklaştıklarını belirterek,

“Tapularda yüzde 40 civarında sorun yok.Bu süreç çok iyi gidiyor. Herkesin daha sağlıklı binalarda oturması için elimden geleni yapacağım, yapmaya da başladım zaten. Tapuları dağıtmak bunun ilk aşamasıydı. Tapuları yavaş yavaş...